In één woord Top

9 heel tevreden

Heel goede service 7

Fijn bedrijf

Geduldig en erg vriendelijk, zal zeker bij vrienden aanbevelen.

Snel geleverd . Goeie info keurig

Gewoon goed

Prima bestelling en levering.

Alleen zijn die U-profielen veel en veel te zwaar om praktisch als houtopslag te gebruiken :-(

Hele positieve ervaring, zeker een aanrader!

Ik ben zeer positief over Betondingen. Snelle levering en de chauffeur was erg behulpzaam. Duidelijke omschrijving op de site met goede foto's. Product (u element 50cm) is precies zoals we hadden gehoopt! Had een idee in mijn hoofd voor onze nieuwe houtopslag en de foto's op de site ter inspiratie waren daarbij erg nuttig.

Zowel het bestellen als de levering is soepel verlopen!

Supersnelle levering!

Prachtige grote ronde tegels van 80 cm. Heel blij mee!

Prima service en top product

Prima service, snelle levering op de dag naar keuze. De chauffeur heeft mij nog geholpen om het product op de juiste plaats te krijgen.

ik mis hulp bij het plaatsen

Meubels van 260 kg en 130 kg. En geen plaatsingsservice. Dat valt erg tegen.

Snel en goed verpakt geleverd

Sneller kan niet

Zeer positieve ervaring

Duidelijke site, bestelling gaat snel en op aangegeven tijdstip geleverd, zeer vriendelijk chauffeur.

Super snel geleverd. Levering precies binnen tijdsframe. Top!

perfect op tijd geleverd

doe zo verder!

Mooie producten, snel geleverd, goede klantenservice en een vriendelijke bezorger!

Graag totde volgende keer!

Vriendelijk, nette levering.

Vriendelijke info, behulpzaam professioneel, voorbeeld hoe het moet, helaas is dit niet vaak zo.

Correcte aflevering en zeer snelle levering super

goed contact en duidelijke dag van levering volgende bestelling is weer bij betondingen

Top geregeld !

Bestellen ging makkelijk in de webshop, gevraagd of ze niet morgen maar 4 dagen later konden leveren. Zonder bellen of mailen, en vooral zonder gedoe mijn spullen precies op tijd en volgens afspraak geleverd. Chapeau !!

Goede service.

okay

mooi product, snel besteld en vriendelijk ontvangen in zaltbommel

Website vond ik zelf als niet klusser wat ingewikkeld

snel geregeld

Snel en netjes verzonden

Besteld omdat ze een mooie scherpe prijs hadden, was wel benieuwd hoe ze de betonpoer zouden opsturen maar dat is heel netjes gedaan. Bestelling was netjes op tijd verzonden en ook DHL kwam netjes op tijd. In de doos daarnaast nog een notitieblok met pen (altijd handig!) en wat stickers.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ