Prima snel geleverd

Prima bedrijf

Snel, goedkoop en exact daar afgeleverd waar ik ze moest hebben

Snel, goedkoop en exact daar afgeleverd waar ik ze moest hebben. En nog vriendelijk ook.

goed ondanks levering probleem

de eerste levering werd in 2 delen gebroken geleverd. het huisnummer was uitgepakt. maar ik ontving een tweede 2 dagen later. ze zijn daarom snel en responsief.

Snelle levering, goede prijs, keurig verpakt, mooi produkt.

Alweer prima

Al drie keer bestelling geplaatst en elke keer keurig conform afspraak geleverd en prima kwaliteit dus hele blije klant hier

Eenvoudig bestellen en snel geleverd zoals afgesproken

Betonnen tuinbank

Perfect op tijd

Op tijd geleverd, tevreden

Goed en vriendelijk geholpen

De levering kwam mooi op tijd. Alles klopte conform de bestelling.

Snelle levering en goede spullen.

Ik kreeg de spullen heel snel gebracht door een vriendelijke chauffeur. De kwaliteit is goed.

Topproduct en levering in 24u!

Zeer mooie betonbielzen! Veel verschillende mogelijkheden in betonmaterialen en zeer snelle levering. In de namiddag bestel, de volgende dag al geleverd! En zeer vriendelijke chauffeur.

Snel, makkelijk en on time

Eenvoudig te bestellen en conform afspraak geleverd. Netjes verpakt, geen verrassingen achteraf.

Prima site waar je heel overzichtelijk de materialen en opties kunt bekijken. Ben je eruit, dan selecteren en afrekenen. Persoonlijk vond ik de transportkosten een echte +. De vervoerder was volgens afspraak op bestemming en had een ontzettend handig karretje bij zich waarmee hij de materialen achterom op het plaatsje heeft gereden. Keurig e-mail informatie over de planning, helemaal goed.

Prima snelle service

Prima snelle service met een persoonlijk gemaakte bezorging. Top

gewoon goed

eerst keurig te woord gestaan tijdens telefoongesprek . On line besteld en order keurig geleverd op de juiste dag / tijdstip.

Uitstekende en snelle service

Snelle levering en producten naar wens.

Zeer tevreden super snelle levering.

Na telefonisch contact over de betaling en afhandeling werd er netjes een mailtje met betaallink zodat de levering er precies op tijd was. Netjes afgeleverd op de afgesproken plaats.

Veel keuze, nette prijzen, snelle levering

Prijs, levering

Zeer scherpe prijzen en supersnel geleverd

helemaal geweldig

op donderdag snel beton besteld helaas te laat besteld, om het die zelfde dag nog verzonden te krijgen eigen fout. De volgende dag vrijdag ochtend werd het meteen in orde gemaakt en verzonden de eerste volgende werkdag dus. maandag werd het geleverd en nog voor de aangeven tijd. De bezorger was zelf nog zo aardig de pallet om te rijden zo mijn achter mijn tuin in dat scheelde een hoop sleep werk hele maal top dus snel en betrouwbaar

super snelle levering

Bizar snelle levertijd!

Perfecte levering in de voortuin, binnen 24 uur stonden ze er. Top service!

perfecte en goede levering.

perfecte en goede levering.

snelle service, goed spul, erg tevreden (2e keer)

voor de 2e keer sneldrogend beton besteld, net als vorige keer helemaal tevreden over alles.

Snel geleverd. Alles in orde

Gewoon een hele leuke persoonlijke benadering en supersnelle levering

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ