juiste service

Snel acuraat en juist.

Makkelijk geregeld

Makkelijk keuze te maken voor benodigd materiaal. Heldere omschrijvingen. Prima prijzen. Algemene en leveringsvoorwaarden helder en conform afspraak netjes geleverd.

Uitstekende bestelvorm en super vriendelijke klantenservice

Levering kunnen afhalen in Zaltbommel. Factuur (reeds betaald) en promo in keurig mapje en bovendien medewerkster uiterst behulpzaam en vriendelijk bij ophalen van de bestelling.

Tevreden met de bezorging,vriendelijk

Tevreden met de bezorging ,vriendelijk.

Kwaliteit en op de afgesproken tijd

Goe materiaal, goed contact tijdens en na de bestelling.

Betrouwbare kwaliteit

Snelle levering, keurig verpakt en door een degelijke transporteur bezorgd

Snelle bezorging, lage bezorgkosten, elektrische pompwater werkt niet fijn

Goede en snelle service, chauffeur kan met zijn 15 meter vrachtwagen erg goed overweg. Wij hadden 11 opsluitbanden besteld die we tekort kwamen. Dan zijn bezorgkosten relatief hoog, maar Betondingen kwam toch als goedkoopste uit de bus. De halve pallet is jammergenoeg half op de straat gelost. Elektrische pompwagen kon niet dichterbij de berm komen. De chauffeur heeft het wel echt geprobeerd, maar het lukte niet. Lastig voor de boeren die voorbij moeten rijden en daardoor de dijkvoet kapot rijden. En lastig voor mij (vrouw van 60) om die opsluitbanden één voor één naar de berm te sjouwen.

Excellent

Duidelijke website, makkelijk bestellen en zeer snelle levering. Excellent

Perfect!

Snel, goed en perfecte bezorging!

Snelle, goede levering. Hele mooie betontegels!

Snelle, nette levering, goeie website. Hele mooie ronde betontegels. Super kwaliteit. Erg blij!

Bij de eerste levering ging iets fout maar grandioos herstel zonder discussie. Dank.

Makkelijk besteld, snelle levering

Ik heb het al verwoord

Goedf

Super woensdag besteld donderdag geleverd

De snelste service die ik tot nu toe heb ervaren . Alles netjes en precies volgens de site. Niks dan lof .

Soepel en snel

Een week voor aanvang van een tuinklus heb ik een bestelling gedaan van o.a. zand, stenen, bescherming en gereedschap. ondanks dat men een snelle levering garandeerde, .. had ik niet verwacht het de volgende dag al in de tuin te hebben staan. Het hele pakket keurig verpakt zodat ik het een paar dagen kon laten staan en bij het uitpakken geen teleurstelling over ontbrekende items. kortom; soepel en snel.

zeer snelle levering

Alles naar wens voor een goede prijs en snel geleverd

L Elementen besteld 50x50 en de volgende dag al geleverd. Kwaliteit van de L elementen heel goed. Volgende keer wordt het weer betondingen.nl

Goeie service

Snelle levering top geregeld !!!

top

vriendelijk, snelle service, goeie levering met topservice

Zeker aan te bevelen!

Ruime keuze en een mooi uitziend product, wij zochten een brievenbus. Heel plezierig telefonisch contact. Levering zoals beloofd en zorgvuldig verpakt.

Teleurstellend goed

Bestelling gaat simpel. Ruime keuze. Goedkope levering. Alleen daar ging het mis. In mijn binnenstad mogen vrachtauto’s tot 11 uur lossen. Om die reden moet ik de leertijd kiezen en kost het ipv €29,65 (leverancier mocht de tijd kiezen en had er wat mij betreft 2 weken de tijd voor) €78,65 voor de levering. (€49,00 meer). Dit stond niet vermeld op de site en leverancier / transporteur wilde niet afwijken. Geld werd netjes teruggestort.

Hele snelle levering

Van te voren dag afgesproken voor levering en snel geleverd door firma Doesburg toppie

alles zoals afgesproken

Prima Op tijd geleverd.

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

Duidelijke webshop, gemakkelijk bestellen en zeer snelle levering.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ