Alles super geregeld

Mijn bestelling is snel en keurig afgehandeld en een foutje door een technische storing aan mijn kant werd eveneens flitsend opgelost. En dat alles met een gevoel voor humor.

Perfect.

Heldere communicatie en komen afspraken na!

Topprodukt super snelle levering!

Heel tevreden over de prijs, de hele snelle levering en de kwaliteit!

Snelle bezorging, en in vergelijking met andere leveranciers zeer schappelijke transportkosten

Duidelijke website en snelle levering. Voor levering even een telefoontje dat ze eraan komen. Zeer tevreden.

Goede service, zeer snelle levering

Zeer snelle levering, netjes bericht van tevoren dat ze onderweg zijn en hoelaat ze er zullen zijn.

Alles was naar volle tevredenheid

zie boven

Snelle levering en echt mooi materiaal

Echt een betonding, te zwaar om de tuinbank te tillen zo 100% beton. Geen luchtbel!

Supersnelle service

Wij bestelden 20 zakken beton en een kwart kuub zand. In overleg met de chauffeur konden de spullen helemaal tot aan de voordeur geleverd worden, omdat wij niet thuis waren op moment van levering. De voordeur is rond de 15 meter vanaf de openbare weg. Goede service! We wonen in een klein dorp in het Westland en levering binnen een dag was geen enkel probleem. Bedankt betondingen.

Uitstekend!

Uitstekend!

Eerste keer besteld. Alles netjes optijd geleverd. Pellet fijn achter bij de poort afgezet.

goed product,snelle levering!

snelle service en een net afgewerkt product!

Op tijd geleverd en goed verpakt

Netjes verpakt op een pallet en ingepakt met folie zodat de snelbeton niet nat kan worden.

Goede materialen & correcte levering

Correcte en vriendelijke service. Goede materialen en snelle levering.

Zeer tevreden. Keurig geleverd.

Zeer tevreden. Keurig geleverd.

Snel en netjes geleverd

Snel geleverd, netjes verpakt en goed product.

Alles gegaan zoals ik hoopte.

Bedrijf levert precies volgens afspraak, in het vervolg bestel ik hier weer.

Helemaal Top

Bestelling online gedaan gaat heel makkelijk. Zelf afgehaald stond keurig netjes klaar.

mooi product tegen een redelijke prijs

Mooi product, redelijke prijs, goede communicatie en snel geleverd. Dat verdient een 9!

Uitstekende service

Levering zoals afgesproken. Materialen goed verpakt

Top! Zeer goed aan te bevelen

Mijn ervaring baseer ik op het whatsapp contact wat ik met Betondingen.nl heb gehad en de informatie waar ik maar vroeg. Door die juiste informatie heb ik later een bestelling geplaatst en deze is de volgende werkdag netjes bezorgd. Vriendelijk, behulpzaam en de juiste producten die op voorraad zijn en snel worden geleverd. Nu kan ik lekker aan de slag met mijn pergola opbouwen!

Mooie producten, prima service

Afgelopen week een huisnummer besteld via de website. Lag meteen de volgende ochtend klaar om af te halen. Zeer vriendelijke ontvangst en goed verpakt product.

Erg tevreden over artikel en snelle bezorging

prima service

snelle vlotte levering