Tevreden

Heb muurafdekkers geplaatst, de mallen voor het fabriceren zijn niet comfor de zelfde maat onderkant heeft grotere maat dan de bovenkant , de twee afgekorte eind stukken verschilde van maat, vraagt aandacht . Foto’s bijgevoegd van de toepassing

Goed geregeld

Netjes op tijd afgeleverd, we waren niet thuis keurig op de oprit gezet uit het zicht.

super snel en vriendelijk en flexibel

Mooi assortiment aan betondingen :-) Snelle service, en flexibel. We konden zelfs nog iets toevoegen aan de bestelling. De persoonlijke bezorging was ook geweldig. De meneer dacht goed met ons mee.

Mooie strakke huisnummers

Mooie kwaliteit. Perfect wat ik wilde

ik ben al jaren met jullie bekent alleen altijd via mijn opdrachtgevers

Super snelle levering, en fijne chauffeur die hulpzaam is en mee denkt

No nonsense, makkelijke site, snel besteld en snel en netjes verpakt in huis. Op het moment van leveren waren we niet thuis, dit telefonisch doorgegeven en de chauffeur heeft zelf gekeken wat het meest praktisch was om waar en hoe te lossen. heel erg fijn om zo te ervaren. soms wordt het zomaar op de oprit gedropt, maar daar was bij Betondingen geen sprake van. dankjewel!

Fantastische service, en zeer snelle levering

Snel geleverd en prima kwaliteit

Binnen drie dagen geleverd zoals toegezegd op tijd dat gemeld werd. Goed ingepakt en prima kwaliteit.

Zeer klantgericht en goedkoop

Goede service en snelle levering

Men was ook bereid om de levering aan mijn persoonlijke wensen aan te passen.

Correcte communicatie, nabestelling keurig in 1 transport. Bestelling zeer goed verpakt en zeer snel geleverd . Ik beveel betondingen aan.

product werd netjes aan huis geleverd, op de afgesproken datum. alleen jammer dat er niet een tijds bestek werd gegeven,

Zeer snelle levering en puike kwaliteit!

Prima onderneming. Afspraak is afspraak. Snelle levering

Mooi product en snel geleverd.

Servicegericht en snel

Naast een tekort in communicatie door de vervoerder werd dit snel en voortvarend opgepakt door betondingen.nl. Dus uiteindelijk zeer naar tevredenheid opgelost.

Top bedrijf

Super snel vrachtwagenchauffeur denk mee vrendelijk

Heb een goede ervaringing gehad met het bestellen bij betondingen. Bij een onduidelijkheid even een mailtje sturen en kort nadien al een antwoord op mijn vraag. Bestelling op tijd geleverd.

Goed geregeld

zeer klantvriendelijk en oplossingsgericht.

fijn bedrijf om mee te werken, goed bereikbaar, vriendelijke mevrouw aan de telefoon die uitstekend werk verricht!!

snel en makkelijk

Snel geleverd en goed verpakt. Er was iets niet helemaal goed gegaan en dat is snel opgepakt en alsnog verzonden!

Goede en vlotte service

Ruim sortiment en een goede en vlotte service en betaalbare prijzen

Vlot en vriendelijk. Mooi bedrijf met een brede sor****** en redelijke prijzen.

Top geregeld

Snelle levering en het product wordt netjes geleverd

Netjes geregeld

Goed geregeld

Duidelijk en snelle communicatie en levering

Helemaal tevreden. Zeer vriendelijk. Duidelijk, snel

10 Bossekamp