Kijken, klikken, kopen en thuisbezorgd

Super ervaring. Inderdaad zoeken binnen de ruime mogelijkheden en aanbod. Aanklikken, betalen en de volgende dag netjes thuisbezorgd. Bezorger deed moeite om even mee te denken waar de bestelling te plaatsen. Alles netjes verzorgd! Blij mee.

Alles op tijd geleverd! Prima materiaal.

Prima organisatie

Goed verzorgd

Tijdens kerstperiode besteld, meteen begin januari geleverd.

Uitstekende service

Duidelijke website, levering precies zoals afgesproken. Geen enkele complicatie. Aanbevelenswaardig!

Perfect geleverd.

Goede prijs en snelle service.

Snel en makkelijk

Afgeleverd volgens afspraak en in overleg op de juiste plaats gezet. Bedankt voor de hulp.

Goede kwaliteit, snelle levering

Besteld via de website, communicatie en leverdata zijn helder en duidelijk. Huisnummers zijn erg mooi! Mijn beton elementen voor de buitenkeuken gaan ook hier aangeschaft worden.

Mooie kwaliteit en zeer goed levertarief

Snel en duidelijk

Goed product, en volgens afspraak

Zeer klantvriendelijke site, snelle en kundige levering, goed product

super!

Werd supersnel geleverd en de chauffeur was supervriendelijk!!

Perfect!

Prima en snelle levering!

Goede website en snelle correcte levering

Had met spoed 4 betonpoeren nodig. Besteld op dag 1 geleverd op dag 2. Perfect.

Snelle reactie op mijn vragen per mail, duidelijk en prima afhandeling. Levering volgens afspraak, materialen zijn bij de levering goed verpakt. Prijstechnisch voldoende, niet alle producten zijn voordelig.

Zie er goed uit

Mooi, netjes en zorgvuldig verpakt, snelle levering

Snelle levering, goed product

Alles naar wens

Wat op de site staat klopt de voorraad en de levertijd.

Perfecte afwikkeling van onze bestelling en snel bezorgd.

Perfecte afwikkeling van onze bestelling en snel bezorgd.

Snel en perfect

Uiterst positieve ervaring, heel vlug en correct. Vriendelijke chauffeur

Top service.

Snelle service en vriendelijke mensen

goed, snel en klantvriendelijk en waar voor mijn geld

Ik kon op de website prima zien wat ik nodig had. Uitstekende uitleg bij de produkten; maakte het makkelijk en overzichtelijk om de juiste poeren te bestellen. Met de juiste prijzen; echt goed spul voor schappelijke prijzen! De communicatie over betaling en levering wat duidelijk, eenduidig en snel, met oog voor details in de mail en verdere communicatie. Een deel van de communicatie is geautomatiseerd, maar er is nagedacht over de content van de geautomatiseerde teksten. De levering was sneller dan de aangegeven leveringstijd en de chauffeur was super vriendelijk en zeer attent over het plaatsen van de te leveren poeren (staan ze niet in de weg en makkelijk erbij kunnen). Al met al, super ervaring. Ik ga later dit jaar met de tuin aan de slag en zal ik nog meer poeren en dergelijke nodig hebben. Deze ga ik uiteraard bij Betondingen bestellen!

strakke planning en goede levering

strakke planning en goede levering

Super product en snelle levering

Rond feestdagen besteld en 2 werkdag in nieuwe jaar uitgeleverd en hele schappelijke bezorgkosten!

Snel, correct, juiste advies, uitstekend!!

Uitmuntend.

uitstekend