producten zijn zoals verwacht

bezorging kon beter.....chauffeur was palletwagen vergeten.............

Levertijd was sneller dan op de site aangegeven stond.

Heb deze besteld om een scheiding te creëren met mijn buurman (halfopen gebouw). Bol is diameter 20 cm en zit 10 cm in de grond. Met slechts 10 cm boven de grond geeft dit geen schade aan het voertuig die erop rijdt maar wel een 'schok -effect' voor de bestuurder die erop rijdt. Toont zeer mooi en past bij ons ontwerp van onze oprit.

Zwaar

Zwaar maar snel

perfect

Alles perfect

Vriendelijk en komen afspraken na

Twee dagen van te voren bestelling geplaatst met ‘zelf ophalen’. Ontvangst was vriendelijk en behulpzaam. Bestelde producten stonden netjes klaar.

Perfecte service en snelle levering!

Overzichtelijke website, snelle levering

perfecte levering

Precies geleverd zoals beloofd, met mails voor tracking.

Makkelijke site met goed overzicht.

Snel, duidelijk, attent!

Betonnen stapstenen gekocht, voor onze voor tuin. Duidelijke site en zeer snelle levering. Keurig netjes verpakt met kladblokje, pen en grappige stickers erbij. Ik was niet thuis, vervoeder belde nog even om door te geven dat de bestelling geleverd is. Van a tot z een prettige ervaring!

Zeer klantgericht & vriendelijk. Verpakking degelijk & persoonlijk . Chauffeur belt tijdig & denkt mee. Order compleet & zoals afgesproken ! Mijn oprechte complimenten ! Olivier Akkerman

Gewoon geweldig

Eind van de dag 3 betonnen traptreden besteld en een bigbag steentjes en de volgende dag werd het al bezorgd! Ik was er zeer verbaasd over dat het zo snel kwam! Ook de factuur ziet er netjes uit. Ja, ik kan niks anders geven dan een Dikke 10.

Uitstekende service!

Snelle levering, opvolging en vriendelijke vervanging van beschadigd element.

Het was perfect nog nooit zon goede bestelling gehad en de service was super

€9,- “betaalkosten” !!!!

Ik moest 9,- betalen omdat het via PayPal ging. Dit werd NIET duidelijk gecommuniceerd tijdens het betaalproces. Na een klacht werd enkel verwezen naar PayPal en werd er geen verantwoordelijkheid genomen. Zeer slechte service dus!

Super snelle service eb scherp geprijsd!

Snelle en correcte levering.

Bestelling snel en volgens afspraak geleverd. Kwaliteit goed.

Topproduct, vriendelijke mensen, super levertijden

Snel nog aantal poeren nodig, 's-ochtends besteld, 3 uur later lagen ze in de auto!!

Vriendelijke en vlotte service

Beton L elementen besteld, maar vind de kwaliteit kwa sterkte van het beton niet echt degelijk .Misschien had ik een paar minderen . Wat je wel zou verwachten van beton . Kwa levering super snel een 10.

binnen 1 dag bezorgd en keurig verpakt. Prima kwaliteit.

gemakkelijk, snel en goede kwaliteit

Makkelijk besteld, even wachten op de voorraad, thuis geleverd

Mijn bestelling via internet is goed verlopen. Doordat mijn bestelling niet op voorraad was, heeft de levering even op zich laten wachten. Toen de paalmutsen eenmaal op voorraad waren, kreeg ik netjes bericht wanneer zij thuis geleverd zouden worden. Helaas is bij het afleveren een grondtegel in de voortuin gescheurd. Wij hebben dit ontdekt nadat wij de pallet uitpakten en van zijn plek haalde. De beschadiging komt waarschijnlijk doordat de pallet met een pompkar de voortuin is ingereden en bij het loskoppelen de tegel is beschadigd. Hiervoor waren de tegels in de tuin nog intact.

Ok

Ok

Supersnelle levering

Binnen de 2 dagen levering aangekomen. Palet werd vlot op gevraagde plaats afgezet.

mooie kwaliteit beton

Het bestellen ging uiterst makkelijk, net zoals het zelf ophalen. De 2 huisnummers zien er prachtig uit en passen qua kleur erg goed bij elkaar.

Goede klandizie!

Goede klandizie, ook als de klus tegenzit, en er iets retour moet...

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ