Goed verpakt en goed ontvangen

order is prima verlopen.

ik heb voor het eerst een order geplaatst bij betondingen. Per ongeluk bestelde ik 2 keer. Mijn vraag om 1 bestelling te annuleren werd accuraat en positief opgepakt en uitgevoerd.

Betonnen deurstoppers besteld ,zien er mooi uit voelen ook mooi glad aan. Zijn stevig en staan ook nog mooi . Deur blijft goed open staan . Snel geleverd ,goed verpakt . En goed mailcontact .

conform opgave op website alles prima in orde

zoals het hoort

Was niet thuis tijdens de bezorging maar toch netjes achter de container geplaatst

Bedrijf met goede chafeur!

Bestelling geplaatst, 2 dagen later bezorgd, wat echt fijn is!

Snel service en bezorging tot in de tuin.

Niets anders dan tevreden, producten snel in huis met een leuk presentje erbij. En de bezorger deed graag een extra stapje om alles in de tuin te bezorgen.

Super geregeld

Super snelle levering en keurig in orde top

Snel geleverd, prima service

Ik had 11 zware banden besteld (10 x 20 cm, 46 kg per stuk) en was bang dat deze aan de straatkant gezet zouden worden. het is best een stukje lopen van de straat naar mijn tuin, maar de bezorger was zo vriendelijk om de banden tot in mijn tuin te brengen. Prima service!

Super snel geleverd, hele aardige bezorger

Binnen twee dagen de spullen geleverd. Net op de plek gezet en een zeer vriendelijke bezorger. Dik tevreden en een goede prijs kwaliteit verhouding Heel blij met betondingen.nl

Bij de levering van 2 huisnummers was er een beschadigd, direct gebeld en een foto van het beschadigde nummer gemaild dat was rond 16uur volgende morgen bericht dat het nieuwe nummer opgestuurd is. Wij zijn zeer tevreden met deze goeie service.

Perfecte levering

Bestellen en leveren prima

Heldere website, snelle beschikbaarheid maar helaas niet al te klantvriendelijke aflevering

Ik vind het niet klantvriendelijk dat bij het ophalen van vier zware beton palissades (25 kg+ per stuk) ik die zelf in mijn auto moest laden. Terwijl op uw order bevestiging staat: ......Let op! Bij het afhalen op het gewicht van het product. Producten zwaarder dan 35 kg per stuk kunnen wij niet in een personenauto laden (bijvoorbeeld U-elementen). Je dient dit dan zelf te verzorgen of met een aanhanger te komen. Je bestelling weegt 112 KG......

Snelle opvolging, goede service.

Stukje vakwerk

Bestaan gat 160mm voor de afzuigkap zat te laag,er moest een gat 200mm hoger komen het oude kanaal zou dan later dichtgemetseld moeten worden wat je altijd blijft zien De betonborder zij ik kan hem ook onder een hoek van 45 graden boren en in het oude gat uitkomen dit bedrijf is -mee denkend aan extra kosten metselwerk -goede technische inzicht -beton boring van binnen uit geen water in overleg -nauwkeurig werken -goede prijs kwaliteit -vakwerk

dikke 10 verdiend !

Ongelofelijke goede service, super snel geleverd, zeer goed verpakt, zeer vriendelijke besteller.

Op donderdag besteld en vrijdag netjes afgeleverd

Super, vandaag besteld, morgen in huis.

Ik had nooit gedacht dat een betonprodukt zo prima via internet gekocht kon worden. Een passende betonpoer krijg je niet makkelijk bij een bedrijf in de buurt.

Keurige en snelle levering

Gewoon geweldig

Top, snelle levering en goed verpakt

Zeer mooi huisnr

snelle service, mooi product, goed verpakt

snelle service .. mooie cijfers.. goed.verpakt. tevreden!!!

Super communicatie en kwaliteit

Van begin tot einde goed meegenomen door betondingen!

Snel

Snel en goede producten