Vriendelijk, kwaliteit, nette prijs

Snelle service. Makkelijk telefonisch bereikbaar.

Zaterdag besteld. Maandag in huis! Vooraf gebeld voor informatie. Ik werd keurig te woord gestaan en kreeg correcte informatie. Voordat er bezorgd wordt belt de chauffeur dat hij eraan komt. Heel handig.

Prima levering en hijsservice!!!

Prima levering en hijsservice!!!

Absoluut een aanrader

Voor bestelling nog even contact gehad of het in deze tijd echt de dag erna bezorgd wordt. Uitleg gekregen dat ze een eigen vervoerder hebben, fantastisch. Alles besteld en alles zoals belooft de volgende ochtend al ontvangen, met een leuk briefje op het pakket, heel leuk. Als we weer wat nodig hebben bestel ik zeker weer bij betondingen.nl en ik heb ze al bij vrienden aangeraden. Service zoals je niet vaak meemaakt!

Zeer snel geleverd binnen 24 uur

Ik had op het internet 8 U -betonblokken besteld . Na precies 24 uur reed er een vrachtwagen bij ons door de straat in het centrum van Utrecht. Aangezien ik op een autoloos hofje woon werden de U- blokken gemakkelijk vervoerd met een palletwagen. Vriendelijke bezorger.

Conform afspraak geleverd!

Zoals het moet!!!!

Een aanrader!!!!

Eenvoudig online te bestellen en ontzettend snel geleverd

Snelle levering huisnummers

Had alleen verwacht dat er bij de huisnummers bevestiging materiaal geleverd zou worden. Wel draadeindjes maar geen tubetje montagekit waar de draadeindjes mee vast gelijmd moeten worden.

Zoals het hoort!

Dit vind ik nu een bedrijf wat doet wat het belooft. Keurig volgens afspraak geleverd.

goede website en snelle service

zie boven

Kwaliteit, service en vriendelijkheid verenigd in 1 bedrijf; top!

Heel goede kwaliteit, dienstverlening, afspraak is afspraak en - heel belangrijk - een chauffeur die initiatief toont en meedenkt. Een fijn bedrijf die de klant hoog heeft zitten.

Goede en duidelijke order begeleiding

Zie hoofdlijn

Super ervaring!

Ik had een poer nodig online besteld en kon hem gelijk afhalen! Super geholpen!

Snelle betrouwbare levering

Prima service. Goede en strakke communicatie en maakt haar afspraken waar.

Prima product.

Vlotte en correcte afhandeling.

Snelle levering en goede prijs

Snel en correct geleverd

Goede website/shop, duidelijke foto’s en beschrijving. Snelle levering en duidelijk communicatie. Had aangegeven een half uur voor bezorging geïnformeerd te worden maar de chauffeur belde dat hij voor de deur stond.

Bestelling snel en goed geleverd Top service

Duidelijke communicatie en verwachtingen

Bestelling bij Betondingen geplaatst, via WhatsApp contact gehouden mbt de leveredatum. Keurig gegaan allemaal. Levering punctueel en compleet.

snel geleverd, goed geprijsd

Hoewel bij het bestellen de gewenste U-elementen niet voorradig waren, had ik ze toch met 2 werkdagen al in huis. Netjes afgezet voor de deur op een pallet.

super product

snel in levering en betaling op factuur gaat ook prima

Mooie producten (betonpoeren), levering volgens afspraak, vriendelijke chauffeur kortom helemaal goed.

Super service!

Vriendelijke telefonische hulp met nabestellen! Snel geleverd, keurig verpakt!

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ