Snelle levering, prima product

Goed product en snelle levering. Zeker aan te raden

prima kwaliteit, levering zoals beloofd, zeer tevreden

prima kwaliteit, levering zoals beloofd, zeer tevreden

Binnen 1 dag mijn betondingen voor mijn deur!

Correct, snel en prima verzorgd!!!

Super service

alles zoals afgesproken

producten zeer in orde zoals op de foto's

de producten zijn prima 1 min punt voor de levering, voorzie je aub van degelijk materiaal om te lossen... aangezien de (Clark te kleine wielen ofzo??) niet op de oprit kon , zijn ze langs de straatkant geleverd... resultaat aangezien ze te dicht tegen de baan stonden , heeft mijn man (71jaar) ze 1 per 1 met de hand achteraan op de bestemde plaats geplaatst... maar nogmaals de producten zijn dik in orde

Snelle levering, goede prijs en kwaliteit

Zeer snelle en nette levering Goede kwaliteit en goede prijzen

Eenvoudig bestellen en correct geleverd!

Het bestel proces was eenvoudig, de keuze voor de aflever opties waren duidelijk en er is correct op tijd geleverd. Bedankt

Top geregeld en ontzorgend

Duidelijk uitleg over de producten, en levering volgens afspraak. En dat voor een acceptabele prijs. Klasse.

Klantvriendelijk en kwaliteit

Snelle reacties op mijn vragen per e-mail en bij het ophalen van mijn bestelling werd ik uiterst vriendelijk te woord gestaan en geholpen. De kwaliteit van het product is uitstekend.

Vlotte levering

Huisnummers van beton vlot geleverd, goed verpakt en makkelijk te bevestigen: erg tevreden met het eindresultaat!

Uitstekende klantenservice

Duidelijke website. Veel keuze. Voorkeur in leveringsdatum is mogelijk. Vriendelijke klantenservice. Behulpzaam na ontdekken eigen fout in de bestelling. Dik tevreden.

Heel tevreden en vriendelijk.

Zeker nog bestellen.

Prima spullen en heel netjes geleverd

niets op aan te merken

Prima kwaliteit en supersnel geleverd

Prima kwaliteit en supersnel geleverd

uitstekend

prettige communicatie, meedenkend en snelle correcte levering

Goed maar niet goedkoop!

Snelle levering van een goed en duidelijk product. Stevige prijs voor bezorging

snelle, correcte afhandeling & levering

snelle, correcte afhandeling & levering

Netjes Op tijd Vriendelijk En volgens afspraak

uitstekend service

Zeer groot assortiment op voorraad, snel en tijdig geleverd. Klantendienst telefonisch zeer efficiënt

Snelle levering, juiste prijs

Mooi product voor een eerlijke prijs. Snelle levering.

Met transport elementen gehad die beschadigd waren waardoor deze onbruikbaar waren. Betonding heeft nieuwe elementen laten komen zonder extra kosten. Jammer van de eerste beschadigingen maar goede service en professioneel opgelost.

top !

top !

Snelle levering.

Netjes afgeleverd , chauffeur bracht het met palletkar achter het huis. Levering was snel en betonbandjes waren prima.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ