top!

Prima service.ook snel geleverd

Mooie spullen

Blij dat ik via betondingen gekocht heb

Geweldig geregeld; bestellen, betalen, levering, dank daarvoor. Persoonlijke benadering, erg prettig! Zodra de u-profielen staan, zal ik foto's toesturen.

Snel, goed en volgens afspraak

Gemakkelijk besteld en volgens afspraak binnen de tijd geleverd door een zeer vriendelijke en behulpzame bezorging.

Prima levering

Alles geleverd zoals besteld. Snel en simpel

top, snel, simpel

top, snel, simpel

Prima verwerking en snelle levering!

Perfecte afhandeling!

Zeer vriendelijk, behulpzaam, snel geleverd, top prijs/kwaliteit

Maandag geld overgeschreven vanuit België, woensdag was de levering al bij ons thuis. Chauffeur was heel vriendelijk, net als de overige contacten. Zeer aangenaam als klant, als we ooit nog iets nodig hebben zullen we niet twijfelen!

Zeer positief

Snelle en correcte levering. Goed verpakt. Verpakking had een vriendelijke en positieve uitstraling. Chauffeur belde bij aflevering met vraag waar te plaatsen. Product voldeed aan de verwachtingen.

Duidelijk en volgens afspraak

Duidelijke en juiste informatie over de levering

Zeer correct

Snelle levering, goede service, goede prijs

Er werd snel geleverd, we werden goed op de hoogte gehouden en de chauffeur was zelfs bereid bij aankomst om eventueel om te rijden naar de achterkant van het huis ( wat van ons niet hoefde)

Levering conform bestelling en afgesproken dag

Goede service en kennis

Snelle levering en alles volgens afspraak

ok

snel en correct

snelle levering, vriendelijke chauffeur en goed product!

Top levering en service!

Wat heerlijk! Een bedrijf dat gewoon echt doet wat ze beloven. Op tijd leveren, duidelijk communiceren, kwaliteitsproducten en heel persoonlijke aanpak bij aflevering. Dik tevreden!

Uitstekende levering

Van te voren gewenste datum opgegeven. Aflevering keurig op tijd. Afstemming met klantenservice ging snel. Zeer tevreden.

Prima bedrijf.

Snelle, correcte levering. Producten prima. Goede communicatie.

snelle levering, goede producten

Snel

Goede service en snelle levering!

Goede service en snelle levering!

Snel en goed.

Betondingen uistekend bedrijf.

Uitstekend, geen 5 sterren omdat het vervoersbedrijf (niet betondingen zelf dus) een foute afleverdatum/tijdstip doorgaf.

Goed contact en prima service met de levering

Erg goed! Er was een duidelijk contact met Betondingen en de chauffeur was erg klantvriendelijk en behulpzaam.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ