Alles netjes op tijd geleverd

Goede kwaliteit

Prettig

Heb goede ervaring met Betondingen .

positief

Goede communicatie omtrent levering. Erg leuk dat de zending persoonlijk is gemaakt. Goede prijs en kwaliteit. Enige minpunt: bij ons waren de spullen niet op voorraad dat zie je dan gelijk op de site. Daarna zou er van uit jullie een mail of telefoontje moeten komen wanneer je dan wel wat kunt verwachten. Ben nu zelf na 1,5 week gaan bellen hoe of wat.

Zeer goed, zoals je zou mogen/willen verwachten.

Ik heb nu voor 4 klussen materiaal besteld en ben tevreden met de snelheid van leveren (volgende dag), de prijs en de kwaliteit van het materiaal. Of het gaat om beton poeren, hek aanslagen of anderszins, het allemaal evengoed snel geleverd en betaalbaar.

Makkelijk bestellen, uitstekende service!

Ik zocht voor het maken van een loungebank voor de tuin kennelijk heel specifieke betonproducten, want nergens te krijgen. Bij Betondingen vond ik wel wat ik zocht. Tot mijn verbazing kon ik mijn relatief kleine bestelling gewoon plaatsen. De verzendkosten vielen mij alleszins mee. De manier waarop mijn bestelling werd geleverd was echt geweldig; het pakket was heel persoonlijk gemaakt. Verrassend en echt leuk om een pallet betonblokken op deze manier te mogen ontvangen. De loungebank is inmiddels klaar.

makkelijke site om te bestellen

Bestellen ging gemakkelijk, geen problemen.

Goede services

Doen wat ze beloven

Valt niks negatiefs over te zeggen.

Duidelijke website, snelle levering en goede kwaliteit producten!

Tevreden klant

Snel geleverd en tot de achtertuin gebracht.

Gewoon duidelijk en snel

Snelle levering en mooi product

Heel tevreden

Tevreden

Keurig bedrijf met zeer goede service

vragen werden zeer snel en goed beantwoord en zer snelle levering. Top.

Prima persoonlijke service

Goed en persoonlijk contact. Denken mee

Snelle levering Afleverkosten wel een beetje aan de hoge kant

snelle levering, mooi product!

de bestelling is dezelfde nog besteld., hoogwaardige kwaliteit product

Supersnelle levering

Snelle levering en goedkoop.

Snel en voordelig

Snelle levering met voordeligere bezorgkosten dan andere leveranciers. Informatie over levering is goed verzorgd

Zeer professioneel

Correcte levering; duidelijke communicatie.

Keurig verpakt geleverd

Prima snel en correct

Snel ! Prima

Besteld, alles in vooraad en snel geleverd.

Product en site prima, levering met schade

Mooie website, nette prijzen. Leverkosten te overzien. Maar ja, dan komt die lompe boer het bezorgen, rijdt hij met zijn palletwagen een stuk uit mijn peperdure overkapping! Geen excuses, niet eens een blik. Echt schandalig!

Niks op aan te merken,gewoon SUPER!!

de betonbielzen werden zelfs op de plaats van bestemming gezet.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ