Eenvoudig te bestellen, Snelle levering.

Geweldig, duidelijke communicatie

Geweldig, snel reactie op vragen en een perfecte aflevering.

Prima ervaring

Site werkt naar behoren. Bezorger stond vroeg voor de deur. Heeft meegedacht over het plaatsen van de keerwanden op straat/steeg en dergelijke.

simpel en vlot besteld

correcte afhandeling

Uitmuntende levertijd!

De bestelling (2 pallets van samen 3500kg) geleverd binnen 36 uur! Op zondag besteld en dinsdagochtend vroeg al geleverd. Ontzettend blij. Sta er versteld van dat het zo snel geregeld kan worden. Ook een nette chauffeur die de pallets neerzet op de, voor mij, gewenste plek.

Bezorging was minder

Website top. Betaling process top. Snelle levering. Ik vond alleen de afhandeling van de levering minder. Ik vroeg of hij de pallet aan de zijkant kon zetten. Dat ging niet zei de meneer want hij kon de stoep niet op met de pallet wagen. Terwijl 2 meter verder op de stoep verlaagd is. Vervolgens zet die de pallet op een parkeer plaats. Met veel pijn en moeite heeft die uiteindelijk de pallet verplaatst zodat er niet 2 parkeer plekken maar 1 bezet zou zijn. Beetje jammer, want ik las bij de reviews dat ze het zelfs tot in de tuin leverde. Aanbevelen? Ja, dit heb ik zelfs al gedaan bij vrienden. Maar zeg er wel bij dat de levering niet tot in de tuin is.

Precies wat ik zocht, snel geleverd.

Ze doen wat ze beloven.

Prijs kwaliteit verhouding is goed. Blij mee

opsluitbanden netjes binnen paar dagen geleverd.

goed verpakt en netjes neergezet.

snelle levering en degelijke kwaliteit

Op woensdagavond besteld en vrijdag is het geleverd, waardoor we in het weekend al mee aan de slag konden. Degelijke kwaliteit en mooi afgewerkt. Precies wat we wilden.

Alles was snel en goed verpakt geleverd. Klopte precies met de omschrijving en de chauffeur was ook vriendelijk en behulpzaam.

Levering volgens voorwaarden

Nadat de bestelling geplaatst was, werd ik goed op de hoogte gehouden wanneer de goederen geleverd zouden worden! Keurig gedaan en goed verpakt op een pallet voor de deur afgeleverd.

Prima service, snelle levering, mooi product

Gekregen wat ik van verwacht had

Snelle en goede levering

Bestellen Betalen Leveren, precies wat je kan verwachten! Perfect!

opvolgende dag volgens bestelling geleverd ,ook al ben je niet thuis het wordt op de oprit gezet.prima werk

Snel geleverd, makkelijk bestellen

Geweldig, snel en een goede begeleiding,

Ik was naar iets specifiek op zoek wat ze niet direct hadden, maar al bellend kwamen tot een mooi alternatief.

Gewoon, goed geregeld allemaal.

Dit bedrijf doet precies wat je als (particuliere) klant mag verwachten. - De geplaatste order was snel klaar en de spullen konden al binnen uur opgehaald worden (dus geen ervaring met bezorging). - De geleverde producten zijn precies zoals omschreven op de website.

Super contact en snelle levering

Super contact en snelle levering. Track & Trace met de levertijd, helemaal top

Wat een fijne zaak. Alles was prima in orde.

Top service!

Bezorging zoals beloofd, transporteur was zelfs bereid met de pompwagen de elementen achterom te rijden. Notitie blok en pen bij levering, klein gebaar maar zeer gewaardeerd. Zeer tevreden en zeker aan te bevelen

Snelle levering , betrouwbaar

Snelle levering, mooie materialen

Door de duidelijke website ging het bestellen gemakkelijk en de materialen zijn netjes op de afgesproken dag geleverd. Perfect!

Bestellen gaat vlot. Is snel conform afspraak geleverd. Producten zien er goed uit.

Slechts 1 dag levertijd. top

We hadden 16 opsluitbanden nodig. Deze hadden we eerst ergens anders besteld. Na een maand was het nog niet geleverd. Daarna bij Betondingen besteld. De goede reacties bleken niet voor niets. De volgende dag werden de opsluitbanden al geleverd. Echt top.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ