Goede ervaring

Goede ervaring gehad met betondingen.nl Onze bestelling keurig de volgende dag al in huis.

snel

snel en goed

Goed, vriendelijk en professioneel geholpen!

De klantenservice gaf mij prima advies over welk product te gebruiken en welke methode toe te passen bij een -later, bij het plaatsen - veroorzaakte breuk van een artikel. 1 Minpuntje: de betonbielzen bleken niet alle 4 mooi gestort/afgewerkt. Daar had men - met het oog op het doel, n.l. traptreden - beter op kunnen sorteren.

Super service!

Zeer goede communicatie en zelfs in deze tijden een supersnelle levering!

Goed assortiment en snel geleverd zonder schade

Opsluitbandjes besteld en de dag erna meteen geleverd zonder beschadegingen. Wij zijn zeer tevreden

Gewoon goed

Op tijd geleverd, gewoon goed, zoals je verwacht. Ik kon al vroeg aan de slag.

Goede service en snelle levering

Wordt snel gereageerd op mailtjes van de klant en snel geleverd. Echter 1 min puntje in het noorden heb je geen track en trace zodat je je levering kunt volgen.

Snelle levering en zeer behulpzame chauffeur

handige website voor het plaatsen van een bestelling met voldoende informatie en voorbeelden (hoeveelheid etc.) levering van twee big bags split is zonder problemen verlopen

Positieve ervaring behalve levering van de aangekochte materialen.

Ik was niet gediend met de houding van de chauffeur. Hij wilde het pallet niet afzetten op mijn oprit. Het moest absoluut het voetpad zijn (waardat dit in België verboden is). Hij etaleerde een niet-constructieve houding, hij sprak onverstaanbaar en hij leverde de goederen niet met zorg af. Met als gevolg schade aan de betonpoeren.

Goed en snel

Prima producten en snel en goed geleverd!

Absoluut TOP zo Snel geleverd!!!!

Super correcte service. Supersnelle levering. Zeer duidelijke website! Professionele en vriendelijke transporteur.

Compleet, duidelijk no nonsens.

Duidelijke site, duidelijke telefonische antwoorden en leveren wat is afgesproken op de overeengekomen datum en tijdstip (welke keurig word aangegeven vanaf 6 uur in de morgen op de lever dag).

Snelle levering fijn product!

Na bestelling snelle levering.

Zeer prettig geholpen en idd de volgende dag geleverd!

Na een prettig telefoongesprek de juiste keuze kunnen maken en erg snel de levering ontvangen. Perfect dus!

Snel geleverd en goede service

Matig omdat maten U-Profielen maten niet klopten

U-Profielen besteld van 40x30x30 en bij plaatsing kwamen we erachter dat de profielen 40x30x29.5 waren. Dus met veel geschuif hebben we onze buitenkeuken kunnen afmaken maar niet geheel naar tevredenheid

Zoals het hoort

Artikel besteld en op tijd geleverd. Precies zoals het hoort.

Goed en snel.

reageren goed en snel op klant.

Goede prijs, snelle reacties, snelle levertijden

Zie omschrijving

Supersnelservice

Woensdagavond betaald en vrijdagochtend stipt op tijd geleverd. Hele vriendelijke chauffeur ook.

Super snelle levering en goede service

Heel vriendelijke en hulpzame chauffeur, alleen jammer dat ik een band te weinig heb besteld

Klein onderdeel, stelplaatje betonpoer, in grote verpakkings doos, verpakking had iets kleiner gekund in verband met milieu/afval

Fijn bedrijf met vriendelijk personeel

Werd vriendelijk ontvangen en de service na een reclamatie werd serieus aangepakt.

Topervaring

Ik had met spoed betonprofielen nodig. De goede website gaf de beschikbaarheid goed aan en de next-day delivery werd nagekomen. Snel en betrouwbaar!

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ