Snel en correct.

Zowel de bestelling als de bezorging prima geregeld!

Super ervaring!

Prima producten, goede prijs, makkelijk te bestellen en snel geleverd. Wat wil je nog meer!!!! Klein minpuntje, maar dat lag aan de vervoerder; de mogelijkheid om je bestelling te volgen werkte niet, ik kon dus niet zien hoe laat er geleverd zou gaan worden.

Binnen de 2 dagen in huis, goeie prijs, kwaliteit is top. Een aanrader dus.

alles keurig. track and trace werkte niet

de track and trace werkte niet op de dag van levering, maar 1 belletje was genoeg om de informatie omtrent levertijd te krijgen

Prettig advies en snelle levering

Prettig advies en snelle levering

besteld en geleverd zoals verwacht

besteld en geleverd zoals verwacht

Perfecte service!

's Middags online besteld en de volgende dag reeds netjes geleverd, stevig verpakt op een europallet. Mooie materialen aan correcte prijs.

Binnen de levertermijn geleverd en goed op de hoogte gehouden. Mooi en degelijk materiaal. Fijn hoe het ingepakt is voelt persoonlijker aan.

Perfect.

Uiterst aardige mensen. Hoge kwaliteit artikelen. Snelle levertijd.

Snelle goede service

Top: Al een aantal keren iets besteld, en het wordt iedere keer snel geleverd. Ook zit het goed verpakt zodat het ook even buiten kan blijven staan als het regent. Tip: Beter letten op de gewenste leverdatum die ingevuld kan worden. Ik had dit de laatste keer ingevuld en had aangegeven dat de gewenste datum 10-07-2020 was. Echter werd het twee dagen na bestellen al geleverd op 08-07-2020.

Fijn bedrijf!

Mooie en overzichtelijke webshop, snelle verzending en solide verpakking. En niet te vergeten hele mooie huisnummers!

Super ervaring

Gemakkelijke, gebruiksvriendelijke site. Supersnelle verwerking en levering. Top. Zeker voor herhaling vatbaar.

Levering volgens afspraak

De levering werd exact gedaan zoals afgesproken. Erg fijn dat de chauffeur de pallet direct in de achtertuin gezet heeft. Dat is erg op prijs gesteld.

Top. Prima op tijd geleverd op de volgende dag.

Prima geregeld!

Snelle levering, goede kwaliteit

Na bestelling goed op de hoogte gehouden via de mail. Snel geleverd door een hele aardige chauffeur. Alles netjes ingepakt en van goede kwaliteit.

heel snel, zelfs te snel

had de leverdatum 10 dagen later gezet, maar ze leverde al de dag erna. opzich goed en snel. bij mij was het geen probleem, omdat ik al ruimte had, maar voor anderen kan het iets zijn om op te letten. verder prima service!

Vlotte levering.

Vlotte levering en vriendelijke chauffeur. Half puntje minder omdat de pompwagen het niet geheel op de noodzakelijke plaats kon plaatsen.

prima en snel

prima en snel geleverd

Goede kwaliteit. Snel geleverd hulpvaardige en vriendelijke chauffeur

snelle levering !!!

snelle levering en goed

Netjes en snel geleverd. De chauffeur bracht het tot in de achtertuin. Prima service.

Goede prijs en snelle levering.

Van website t/m aflevering alles zoals afgesproken. Zeer tevreden.

Perfecte service !!!

Zeer correct bedrijf : goede service, duidelijke website, snelle levering. Dinsdag rond 12u besteld, woensdag om 09u30 geleverd (in België). Kwaliteit onberispelijk : geen beschadigingen, goed verpakt (levering U-profielen)

leuk bedrijf, laatste bestelling viel erg tegen!

Ik heb al regelmatig besteld bij betondingen, maar de laatste levering, betontrede vielen erg tegen. Ze hadden veel beschadigingen, wat natuurlijk erg jammer is. Stukken afgebroken, erg ruwe gekartelde randen, we moesten steeds elke trede goed nakijken hoe we deze zouden verwerken, we hebben ons best gedaan, maar de beschadigingen zijn goed zichtbaar. Erg, erg jammer voor zulke dure traptredes.

Goede service, zeer snelle levering!

Duidelijke voorraadinfo op de website, goede service via de telefoon en zeer snelle levering!

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ