Levering ver buiten de aangegeven tijd

Aangegeven bezorg tijd was 15.20-17.20. Bestelling werd echter bezorgd om 13.30 waardoor er niemand aanwezig was. Hierdoor zijn de betonelementen 300m van de locatie neergezet welke we zelf hebben moeten verplaatsen.

Snel, compleet en goed materiaal

Binnen 36 uur van bestelling tot aflevering voor de deur. Zaltbommel naar Scheveningen. Ik ben zeer tevreden.

ziet er mooi uit, goede kwaliteit. snel geleverd

maandag besteld en dinsdagochtend om kwart over 8 al geleverd.

goede, snelle levering. Bij bezorging waren wij niet thuis. De chauffeur heeft goed nagedacht over, waar het af te leveren product neer te leggen. Het ligt ons niet in de weg, ook met parkeren van onze eigen auto. Het product is goed verpakt op een pallet, bon zit er netjes bij en zelfs nog een mooie pen.

Zo snel geleverd! Top! Mvg Laura van Keulen

Snel

perfect op de bezorgtijd na

alles keurig netjes ingepakt geleverd maar de levertijd was tussen 15.25 en 17.25 uur. helaas kwam ik om 14.10 uur thuis en stond alles bij de voordeur,dus moest ik alles naar achter sjouwen verder alles prima verlopen

Netjes en correct

De bezorging verliep niet goed pakket stond in de regen bij de buren.

Super snelle levering. En netjes geleverd

Alles is gegaan zoals was afgesproken

Netjes afgeleverd mooie kwaliteit.

Beton dingen levert mooie producten tegen nette prijzen

Veel keuze in maatvoering en goede kwaliteit.

Snel geleverd super service van de bezorgdienst!

Snelle levering en prima communicatie

Op de website snel de betonpoeren gevonden en besteld. Bleken het toch niet de juiste te zijn. Via chatbericht gemeld en daarop een snelle reactie. Bestelling geannuleerd en de juiste besteld. Kon ik diezelfde dag nog ophalen. En het bedrag voor de geannuleerde poeren werd binnen enkele dagen teruggestort. Dat is nog eens service!

snelle levering, goede kwaliteit

Keurig geleverd en alles netjes afgehandeld.

Goede communicatie en product is netjes geleverd

Goede communicatie en product is netjes geleverd

snelle levering bij voldoende voorraad

Die artikel die op voorraad zijn worden de volgende dag geleverd. Makkelijk op een pallet.

Goede service en duidelijke communicatie over het leveringsproces

Prima kwaliteit Tot in de tuin geleverd

Netjes en op tijd geleverd

Besteld via de site en afspraak nagekomen

Super goed artikel

Snel geleverd, precies zoals ik het verwacht had. Top.

Volgende dag ruim op tijd geleverd. Vriendelijk en service gericht..

Correcte en snelle levering van goede producten

Geen spijt van mijn keuze voor betondingen. De poer is mooi afgewerkt en doet dienst als fundering van de Engelse brievenbus. Omgeving door attentie en prijsvraag maakt dit tot een blijvertje

Komen afspraak na

Goed en snel geleverd.

Duidelijk en makkelijk besteld en snelle levering.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ