Super slechte service

De bestelde artikelen werden geleverd. Eerste halve pallet paste makkelijk door de poort/deur van de tuin. De tweede volle pallet niet. Deze werd zonder pardon voor de deur gelaten en we mochten zelf uitvogelen hoe dit binnenkwam. Blokken a 100kilo+ per stuk. Vervolgend mail ik netjes om de situatie voor te leggen. Er wordt vriendelijk doorverwezen om dit voor te leggen bij de leverancier! Oftewel niet hun pakkie aan. Na meerdere keren over en weer te mailen kwam er geen enkel empatisch vermogen op gang en heb ik verder communicatie gestaakt. Zeer teleurstellend gevoel overgehouden aan de bestelling. Eens en nooit meer!

Goede betonblokken en bezorging

Ik heb verschillende betonblokken besteld en alles werd voor de deur geleverd. Moet alles was op voorraad bij bestelling, maar binnen 3 weken binnen.

Goed!

Spullen waren er snel en bezorger dacht mee met het uitladen van de spullen, waardoor ik amper hoefde te sjouwen.

prima levering

netjes geleverd, keurig verpakt, en goede kwalteit.

Prima product en service

Helemaal super!

Goede service, denken mee voor oplossingen, zeer makkelijk bereikbaar en responsief via Whatsapp! Een heel tevreden klant!

Makkelijk en snel geregeld

Dit keer slecht, 10 tegels te weinig geleverd als op bon vermeld

Dit keer slecht, 10 tegels te weinig geleverd als op bon vermeld, best lastig als je een stratenmaker aan het werk hebt voor 1 dag. Beetje slordig 56 ipv 66 tegels leveren!!! Later wel na geleverd echter dag later, toen moest de stratenmaker dus extra terugkomen, zeer vervelend en kostenverhogend voor mij. Per saldo zou ik betondingen nog wel aanbevelen, doorgaans leveren zij stipt! Ik zal erop toezien dat deze review ook geplaatst wordt!!!

Snelle levering!

topservice en supersnel

top

Prima service!

Makkelijk bestellen via de site en snel geleverd. Thuis zijn is niet persé nodig, ze leveren dan gewoon aan huis. Tevreden met het product!

Gewoon de best!

Goede website, makkelijke betaling, top prijs en levering kosten. Super snelle levering en professioneel chauffeur. Ik wil alles van jullie kopen ga voor elektrischedingen.nl, pizzadingen.nl enz. ik denk met zo een focus op customer service jullie kunnen alles aan!

Mooie site mooie producten .duidelijk omschreven

Netjes bezorgt netjes gebeld bij levering goeie service. Aanrader

Nu voor de 2e keer een bestelling gedaan...prima service!

Meedenken met de klant is goud waard

Op het laatste moment gebeld over een L hoek element en hoewel ze eigenlijk gingen sluiten mochten we hem toch ophalen. Dat is service. De volgende keer bestellen we er al ons straatwerk. Engelbart v.o.f

Geen levering op afgesproken datum.

Digitaal bestelling geplaatst, alles was voorradig volgens de site. Dezelfde dag een telefoontje dat de bestelling een dag later zou zijn; niet alles was voorradig. Geen probleem en ben akkoord gegaan. De betreffende dag de ganse namiddag thuis gewacht. Geen levering mogen ontvangen. Geen bericht ontvangen. Dank voor de nabestelling en uw telefoontje. Een dag later alles geleverd volgens afspraak.

Eigenlijk alles prima.

Zelf gaan halen en dat ging goed totdat ik voor een hek dwars over de straat kwam te staan. Blijkbaar mijn verouderde kaart :-). Met vragen de omleiding naar de andere kant gevonden... Zending stond klaar en kon (net) met de vorktruck achter in mijn bus gezet worden.

Snelle levering en betaalbaar

Snelle levering en goede betondingen

Betondingen levert behoorlijk snel en netjes verpakt op een pallet. De communicatie kan wellicht wat beter. Levertijd was prima, maar wel langer dan beloofd op de website. De betondingen zijn gewoon wat je ervan verwacht; goed spul dus!

Snelle levering, goede aflevering

Mooi op tijd afgeleverd. Vriendelijke chauffeur!

In een woord geweldig

En top bedrijf en super fijn personeel

Super snelle service

Ik heb men bestelling geplaatst rond 14u en de volgende ochtend om 8u was het al geleverd. Alles was netjes verpakt en de betonelementen waren van zeer mooie kwaliteit. Zeker een aanrader!

aflevering de volgende dag

Snelle levering volgens afspraak

Snelle levering en goede afspraken

Goede prijs en levering

Gewoon prima! Mooie houtopslag gemaakt van de U elementen