Sneller geleverd dan verwacht en zeer goede en nette communicatie van bestelling tot levering

Snel , doen wat ze beloven en hebben op voorraad wat ze zeggen .. Top

Het product is wat je er van mag verwachten, een blok beton met een gat.

Het lag netjes klaar om op te halen, order communicatie was ok. Er was wel een hoekje af. Thuis boeken de leidingen niet door het gat te passen, dus ik heb nu een blok over...

levering ziet er goed uit

levering volgens afspraak, moest er alleen achteraanbellen en vooraf betalen doen we normaal niet als bedrijf zijnde

Snelle en goede service, vandaar dat ik bij mijn 2e bestelling direct naar hun site ben gegaan

Zie boven

Snel en duidelijk!

Uitstekend!

Zeer prettig!

Fout werd supersnel hersteld.

Levering bleef uit, maar na telefoontje werd eea snel rechtgezet. Goede telefonische bereikbaarheid!

Prima.. de (be) ondingen zijn snel en netjes geleverd!

Snel en goed

De levering ging zeer snel en na controle van het geleverd materiaal bleek alles onbeschadigd en in goede staat. Super.

Super snelle levering en netjes verpakt.

Kwaliteit en kwantiteit zijn super in orde

Duidelijk en snel geleverd.

We hadden snel L-profielen nodig om aan de tuin te beginnen. Voor 15.00 besteld was dus echt de volgende dag in huis. Top.

Besteld en het werd de volgende dag netjes bezorgd! Wij hadden opsluitbanden besteld waarbij wij bij een handelaar hier in de buurt 3 weken moesten wachten. Top service.

Ik heb de bestelling geannuleerd voordat de daadwerkelijke levering plaats vond. De spullen stonden al wel op de vrachtauto, maar de aflevering kon nog tijdig tegengehouden worden. De vrachtauto is dus niet bij mij voor de deur geweest. Wel moest ik dan toch € 50,00 betalen, hetgeen ik wel wat veel vond. Enkele dagen later kreeg ik de creditnota met de vermelding erbij dag er een fout was gemaakt en men de genoemde € 50,00 niet hadden verrekend, maar men liet de zaak maar zo.

Top. Snelle levering, goede kwaliteit

Snel geleverd en de kwaliteit van de betonbanden was perfect. Ook heel leuk gepersonaliseerd met sticker en blocnote. Zeer klantgericht

super service

Geen goede ervaring

Willen niet met de klant mee denken, de website mag wat overzichtelijker

Super snelle levering, duidelijke communicatie, goede kwaliteit

Duidelijke website, met heldere informatie, lage leveringskosten.

alles volgens afspraak

Goed in gepakt en de bezorgen ondanks we niet thuis waren keurig in de voortuin gezet.

Prima service, zeer vlotte levering, netjes verpakt

Prima service, zeer vlotte levering, netjes verpakt

Het is een goede levering geweest ook fijn goed oprijd en vriendelijke leverancier

Dure verzendkosten maar vlotte levering

Dure verzendkosten maar vlotte levering

Top bedrijf!

Snelle levering en top service!

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ