Uitstekende service chauffeur.

Artikelen zijn prima en De chauffeur was erg behulpzaam.

Top service en nog snel ook

TOP!!!!!

Enthousiast, snel en goed.

Aandacht tot in detail.

Heel goeie ervaring

Alles tot en met de aangekondigde leveringstermijn en levertijd klopfte perfekt.

Stabiele partner

Mijn klanten krijg de betonpoeren van beton dingen.nl Alle leveringen zijn op tijd. Eventuele vragen worden snel beantwoord

En netjes geleverd

Gewoon goed

Makkelijk besteld, goede site en snel geleverd. Niets mis mee.

Snelle en goede service

Snelle en keurige levering

Binnen 1 dag al mijn spullen in huis. Echt top

Zeer prettig!

Mooie overzichtelijke website. Snel gevonden wat ik zocht. Betaling verliep soepel. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van bezorging en de uiterst vriendelijke bezorger stond netjes binnen de aangegeven tijd voor de deur.

Super snelle levering

Super snelle levering. Voor 16 uur besteld de volgende dag om half 9 's ochtends in huis. We hebben opstandbandjes gekocht. Zijn van goede kwaliteit. Zeer tevreden!

Top!!

Ik zou zeker nog vaker bestellen. Klantgericht, allemaal leuke extraatjes stickers, notitieboekje etc. Top, dit zie je niet snel meer tegenwoordig.

Alles snel en goed geleverd op de door mezelf gekozen datum.

Aanrader!

Zeer snelle en correcte service... zeker en vaste topper!

Goede snelle levering tot in de tuin

Goede snelle levering tot in de tuin

Snelle verzending, goede klantenservice!

Zending zeer netjes ontvangen. Alles was netjes ingepakt en werd op pallet geleverd. Jammer dat niet alles in één keer was aangekomen (kan de beste overkomen) en na even mailen was dat zo opgelost. Aanrader!

Snelle en juiste levering

Top service. Snelle levering

Goede service, snelle service. Prima

prijs/kwaliteit is perfect

poeren geleverd en ziet er perfect uit,mooi glad afgewerkt,en de volgende dag geleverd.Goede service/kwaliteit.

Goede prijs snel geleverd

Volgende werkdag netjes optijd geleverd.

Komt afspraak na

voor 12 uur besteld is volgende fresh in huis... en dat klopt. Chapeau! Geen gezeur over vertragingen om allerlei redenen maar gewoon doen wat je zegt. Naast beton gelijk mix en zand meebesteld.

Super snel, goedkoop en doen wat ze beloven.

Mooie betonnen huisnummers gekregen. Goed verpakt! En snel binnen. Erg blij mee!!

Slechte communicatie en breuk bij afleveren

Mijn betonnen bankje besteld nadat ik gebeld had omdat ik de aflever datum later wilde plannen dan dag erna. Datum bij bestelling ingevoerd bij opmerkingen. Paar dagen voor aflevering gebeld om zeker te zijn dat aflevering goed ging. Op dat van aflevering geen bericht of email gehad met tijdstip. Weer gebeld en toen wisten ze niet wanneer het werd afgeleverd. Opeens op goede dag werd bankje wel afgeleverd maar met een barst aan de onderkant. Mail gestuurd om dit te melden met foto's en oplossing gevraagd of geste voor de breuk. Mailtje gekregen drie dagen later zonder oplossing.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ