Snel en simpel

Makkelijke site besteld en netjes geleverd

Order is netjes en snel afgehandeld!

Zie bovenstaand

Snel en goed

Kleine bestelling die snel geleverd was. Prima!

Prettige samenwerking

Duidelijke webshop en snelle levering. Goede service. Transporteur was niet erg vriendelijk. Wellicht goed om met klant vooraf door te nemen hoe de levering plaatsvindt. Met een pompwagen kun je op veel plekken niet uit de voeten.

goede service en snelle levering

ik had maar 4 stootbanden nodig en die werden netjes, 2 dagen na bestelling, geleverd.

Zeer goed !!

In de ochtend besteld en de dag erop mooi op tijd geleverd. Kan nauwelijks beter. Bij enkele vragen ook snel en zeer goed gereageerd op mijn vragen.

Snelle levering, mooi huisnummer binnen gekregen

snelle en goede service heel vriendelijk personeel

ivm levering had ik een paar vragen; die werden snel en goed beantwoord; levering: verplicht is dat het tot straat geleverd wordt; echter chauffeur was zo vriendelijk om het tot aan tuinhek te rijden; super! retour te veel besteld: werd ter plekke geregeld al met al: top!

nooit meer

pallet word geleverd dat deze half uit elkaar ligt. vervolgens zijn de onderste kapot. meld je dit en willen ze dit in eerste instantie niet vergoeden omdat ik het niet op de pallet heb laten staan en ik het mischien wel zelf zou hebben gedaan... na enige tijd willen ze toch vergoeden maar wel als ik de verzendkosten zelf betaal. dan ook nog eens paar weken wachten omdat het niet op voorraad is. kan een klant toch niet zijn tuin een maand open laten liggen? voor mij nooit meer. woord service kennen ze hier niet.

Top geregeld

Doen wat ze beloven.

Snelle levering !! Idd volgende dag

Snelle levering idd de volgende dag!

Fijne en vlotte service, aanrader!

Voor mij de 1e keer dat ik met Betondingen in aanraking kwam en er producten besteld heb. Fijne en vlotte service, 1 dag later alles volgens afspraak op kunnen halen. Aanrader!

Goede prijs en snelle service

Op zoek geweest naar U-elementen voor een nieuw tuinproject. Terechtgekomen bij Betondingen. Duidelijke website, goede prijzen en na contact ook snelle reactie. Werd goed op de hoogte gehouden en alles werd netjes afgeleverd. Voor een volgend project met beton, ga ik hier zeker eerst kijken.

een fijne webwinkel om te vinden wat je nodig hebt

snelle levering van de bestelling duidelijke website om te vinden wat je zoekt zeer tevreden

Top klinkt een beetje slijmerig maar het is welgemeend. We kennen drik al een tijdje maar nooit iets van gekomen om te bestellen. Maar nu we met een verbouwing bezig zijn kwam het goed uit lekker dichtbij en de bestelling stond in een halfuur al klaar. Dus vandaar Top

Bedankt voor de bloemen ( en de betondingen)

Nette levering. Ik had hoorde pas achteraf de bezorgster netjes vooraf had gebeld. Geen grote vrachtwagen in de straat. Dat is veel beter dan de meeste leveringen dit gedaan worden en dan vast staan in de straat. Beton dingen zijn wel zwaar ;) Maar ze staan inmiddels in de achtertuin.

Snel en netjes geleverd!

Top, niets op aan te merken!

Snel geleverd, zoals beloofd

Snelle levering met lage verzendkosten en een goede kwaliteit.

Prima service!

Gisteren besteld vandaag ontvangen! Top! Bedankt.

Snel, vriendelijk en goed,

Zoals afgesproken stond de bestelling klaar en was de afhandeling correct.

Precies zoals ze beloven

Vrijdag om 10:00 uur besteld maandag om 12;00 uur geleverd! Na alle verwachting perfect.

Snel geleverd mooi product

Wat een snelle en correcte levering. Waar voor je geld

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ