Snelle levering en goed Prijs kan je altijd over discussiëren

Goede service, goed product

Wat ik bestelde kwam heel snel aan. Het is ook allemaal met veel persoonlijke aandacht gedaan. Zo kwam er een bosje bloemen mee om de bloemensector te steunen, en nog een paar andere kleinigheidjes.

Gewoon goed

Ik had wat opsluitbanden besteld: de bestelling is snel verwerkt en netjes afgeleverd.

Keurige levering

TOP. Volgens beschrijving.

Helemaal goed, tenminste van jullie kant. Maar denk er aub over na om na te denken over een andere bezorger dan DHL. Deze week 3x een andere dag opgekregen dat ze kwamen, dus niet. Afgelopen vrijdag zouden ze komen voor de derde keer tussen 12-15 uur, weet de tijd niet helemaal zeker, maar de bezorging was, in ieder geval na 17.00 uur. Maar goed, we hebben het pakketje ontvangen. Als het druk is, kan, geen probleem, maar zeg dan we komen over een week of iets dergelijks, maar niet elke dag een afspraak. DHL was onbereikbaar, tenminste telefoon werd niet opgenomen. Waarom dit verhaal, dat een derde het kan verzieken en nog geld/ bezorgkosten op de koop toe wil hebben Met vr gr

Top bedrijf,

Bestellingen geplaatst, en toen het op voorraad was keurig in de tuin afgeleverd. En ivm deze moeilijke tijd bosjes bloemen er bij heel attent.

Snel en vakkundig

Bedankt voor het extra bosje bloemen

Goed product, snelle levering

Goede communicatie, vlotte levering tot in de achter tuin. Zeker aan te bevelen

Snelle en nette levering

Snelle en goede service

Mooie pallisades, snel geleverd en de aardige bezorger heeft ze zo dichtbij als mogelijk bij onze tuin gebracht. Én een leuk bosje bloemen gratis erbij aangeboden gekregen.

Mooi optijd geleverd.

Snelle en correcte levering zoals het hoort.

Met dat bloemetje en plakker met voornaam op was dit een prettige en persoonlijke ervaring zonder de firma voorheen te kennen. Doe zo voort.Als ik nog eens betondingen nodig heb weet ik jullie wel te vinden. Grt Davy

Super ervaring

Snel en nog een bos bloemen erbij ook! Prima service

Gewoon zo als het hoord

Snel, makkelijk en besteld. Ook goed verpakt, snel geleverd. Top bedrijf, denk zeker aan ze als we weer wat nodig hebben.

Top, snelle levering, voelde klant ipv nummer

Het was snel geleverd en met de persoonlijke boodschappen en een bloemetje voelde ik erg gewaardeerd als klant. Dank je wel daarvoor. Vanuit mij dus een echte aanrader. Tip: stenen bbq's is misschien een idee. Wil ik ook nog Graag een! :D

Correcte en snelle service.

Zelfs tijdens de Coronacrisis heb ik mijn goederen vrij snel ontvangen. Er ontbrak een product bij de levering, maar dit werd zonder probleem nagestuurd. Ook de bloemetjes waren heel attent. Topservice.

Snelle levering, de u elementen werden netjes bij de achtertuin afgeleverd zodat ik het maar een klein stukje hoefde te tillen. Bedankt voor het bosje bloemen.

Heel fijn werken zo

Duidelijk, helder snel en als klap zelfs nog een kleine attentie bij de bestelling. Zeker voor herhaling vatbaar

vlotte communicatie en levering.

Bij vragen snel antwoord met directe link naar hun website voor alle details. Snelle levering. En extra bloemen bij levering. Het vrouwtje ook tevreden :D

Vlotte levering, een bos bloemen erbij, leuke manier op de verpakking voor wie het pakket is. Zeker een aanrader👌

Goede en snelle service

Duidelijke product omschrijving, goede communicatie naar klant toe, snelle service en als een van de weinige lage transportkosten. Ps. Hele vriendelijke chauffeur en bedankt voor de bloemen.

Prima betonnen tuinbanken snel en keurig geleverd

Ik was op zoek naar betonnen bankjes voor in de tuin en via Google kwam ik op de site van betondingen.nl. Duidelijke product omschrijving, product foto's en de totaalprijs van aanschaf en levering trokken mij over de streep. Makkelijk bestelproces en 3 dagen later had ik de betonnen bankjes in huis. Ze staan goed en zitten prima.

Besteld en betaald en geleverd zonder problemen! Goed verpakt en niks beschadigd!

Volgens afspraak

Heel erg tevreden met snelle levering ondanks de corona

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ