Was prima

Het geleverde is prima netjes verpakt op een pallet met folie erom. Is een aanrader. Ook het transport bedrijf heeft het netjes en keurig geleverd zoals was afgesproken in de mail. Gr. Jan

Bestelling is geheel naar wens en ontzettend snel geleverd.

Kwaliteit is super. En ontzettend snel geleverd. Bezorger belde netjes dat hij er bijna was en heeft het netjes op de stoep neergezet.

Mooi op tijd afgeleverd ! Heel aardige chauffeur Bloemetje, ook heel leuk ‘ zal ik de pallet even naar achteren rijden’ zeer behulpzaam. Dank voor de levering.

Snel geleverd, aardige bezorger.

Zie hierboven.

Goede producten, snel geleverd

Producten keurig op tijd geleverd en netjes verpakt. Goede kwaliteit producten. Goede service bij het leveren (netjes op aangegeven plek neergezet, vriendelijke bezorger). Nagedacht over de details: Welkom-sticker met mijn naam erop, zelfs een bosje bloemen erbij. Producten wel wat duurder dan in de winkel, maar leverkosten relatief laag (en die loodzware betonnen producten zelf vervoeren vond ik een slecht idee).

zeer klantvriendelijk bedrijf

Hoewel ik zeker geen grote bestelling plaatste, voelde ik mij behandeld alsof ik een grote vaste klant ben: correct, vriendelijk, afspraak perfect nagekomen, en toen ik iets te weinig had besteld, en zelf de nabestelling (2 stuks) wilde afhalen, lag alles al op 'grijphoogte' voor mij klaar. Ik heb niet vaak 'betondingen' nodig, maar ik weet zeker dat ik dan weer naar Betondingen ga.

Vriendelijk personeel, hele goede service

Ondanks de vaak lange telefonische wachttijd, wordt je snel en erg vriendelijk geholpen

super snel en netjes geleverd

keurige website! snel besteld!' snel geleverd

Wat een geweldig bedrijf

Heb maandags besteld en woensdag geleverd. Netjes ingepakt en tot mijn verassing zat er nog een bloemetje bij vanwege de vervelende tijd waarin we momenteel leven. Wat een service en wat een aanrader om hier te bestellen.

Snelle levering, goede servies

Ik was nog te slapen, maar mijn bestelling stond al voor mijn deur. Enige kant werd ik blij, maar andere kant , dacht ik, hoe moet ik hem tillen,, want ze waren erg zwaar. Dus als ik was erbij bij aflevering, vroeg ik dan de bezorger meteen bij mijn achtertuin plaatsen . Maar ja ... Gelukkig heb ik toch geplaatst!!

Snelle en super service

We zijn zeer tevreden, mooie Ublokken geleverd voor de deur! We komen zeker terug! Super dank

Mooie producten snelle levering

Opsluitbanden en betonpoeren besteld in de kleur antraciet de kleur is goed en past bij elkaar en de levering is ook perfect! Zelfs nog een bloemetje erbij om bedrijven die het zwaar hebben in deze tijd te steunen!

Snel geholpen, goed product, slechte levering!

Enkele maanden geleden heb ik de levering bij mijn dochter in Haarlem aanschouwd. De transporteur was met moeite te bewegen om zijn palletwagen even door te rijden tot de plek van plaatsing. De plaatsing zelf nam later nog veel tijd van velen in beslag. Bij mijn levering j.l. woensdag had de chauffeur 3 minuten kunnen wachten om de betonbank op de definitieve plaats te zetten. Maar dat was niet zijn taak zei hij. Ik weet dat "Betondingen" dat van te voren aangeeft. Maar het lijkt mij dat daar iets aan moet veranderen. Betonnen banken leveren van 120 cm en 150 cm, niet te tillen, achterlaten zo van "zoek het maar uit" is geen aanrader! Ik heb het via inhuur kunnen regelen!

Levering volgens afspraak

Met de levering alles prima in orde, maar ik vond het zeer zeer onbeleefd en onwenselijk dat de chauffeur zonder toestemming foto’s stond te maken van ons huis en de tuin. Toen ik hem vroeg mag jij dat? Zei hij “ ik wel”. Ik vond dat echt niet kunnen. Mvg Piet van der Steen

Snelle levering icm goede prijs en schappelijke bezorgkosten

En er zat zelfs een bloemetje bij. Zeker voor herhaling vatbaar.

Vriendelijk, behulpzaam.

Hele vriendelijke bezorger. Goed overleg waar de stenen geplaatst konden worden tijdens levering. Nette 1.5 meter afstand tijdens levering en tekenen voor ontvangst. Met een gratis bosje bloemen erbij!

Makkelijke vlotte afhandeling van order

Makkelijke overzichtelijke website. Vriendelijke hulp via telefoon en bij twijfel over een vraag werd er een tweede collega bijgehaald. Vervolgens goederen snel volgens afspraak geleverd. Nu de betondingen nog plaatsen. Zal zeker opnieuw overwegen bij gelegenheid.

Een aanrader.

Scherpe prijs, goede kwaliteit, snelle levering.

Goede service alleen de bezorg link werkt niet

Goede service alleen jammer dat de link niet werkt om de tijd inzichtelijk te krijgen.

Mooie producten, netjes voor de deur afgeleverd

Mooie producten, netjes voor de deur afgeleverd. Lage transpertkosten.

Snel geleverd !

Goed product

Slechte bezorging

Er werd aangegeven dat het pakketje door de brievenbus paste. Dat paste het niet en nu moet ik het tussen 11 en 16 bij een pick up point gaan ophalen. Terwijl ik fulltime werk! Super slecht.

Netjes en op tijd

Ik had zand, poeren en sluitranden besteld. Alles was netjes en op tijd afgeleverd er ze hadden zelfs een pennetje erbij gedaan bij de paklijst zodat ik wel bij de chauffeur kon aftekenen (vanwege de corona). Erg netjes en ik vond ook een goede prijs

Bestelling vlot en door een vriendelijke chauffeur bezorgd. Daarbij nog een bosje bloemen voor mijn vrouwtje erbij geleverd ook😉

Prima, snel geleverd

Vriendelijke chauffeur