Snel, correct en precies datgene wat ik moest hebben.

Snelle reactie op mijn mail, prettige site om spullen te zoeken en uiteindelijk precies hetgeen geleverd wat ik nodig had

Super service en bezorg maatschappij

Altijd netjes ook de bezorging

Geweldig goede webshop

Prima website, goede communicatie, bestelling stond netjes klaar bij afhalen

vlotte service

Top!!!

Snelle stipte levering (W-Vlaanderen) Zeer vriendelijke bediening aan huis.

Mijn verwachtingen overtroffen!

Levering met bloemetjes: attent! Bloemetjes om collega ondernemers te steunen: hartelijk! Sticker ‘Beste Kris...’ : persoonlijk! Balpen en notitieblok: praktisch! En dan nog de actie rond het verwerken van de (bet)ondingen: grappig, geniaal en gul! Gefeliciteerd met jullie klantenbenadering!

Punctueel en met gevoel voor het moment.

Eerder dan de afgesproken tijd zijn alle goederen geleverd met een verrassend bloemetje ter ondersteuning van de bloemenkwekers en tot genoegen van de klant. Alles netjes en goed verpakt afgeleverd door een vriendelijke vervoerder.

Ze doen wat ze beloven

Prima ervaring met dit bedrijf. Op donderdag vóór 4 uur een bestelling gedaan en die werd, zoals beloofd op de site, ook keurig de dag daarna op de afgesproken tijd geleverd. Door een vriendelijke chauffeur werd alles netjes in de voortuin geplaatst met als extra nog een bloemetje erbij. Als dat geen goede service is.......

prima service

Stipt op tijd geleverd en extra afleveringswensen goed opgevolgd. Bij navragen snelle service en informatie

Bestelling en levering snel en soepel. Product goed en we kregen er nog een bloemetje bij ook! Top.

Alles netjes ontvangen top producten !

Hele goede service en levering!

Zeer makkelijk te bestellen en word op gewenste datum en plek geleverd. Bezogtijden kloppen. Echt hele goede service. En heel attent bloemen ontvangen.

Vriendelijk, top in orde, degelijk geleverd.

Snel, goed verpakt, fatsoenlijk geleverd door een uiterst vriendelijke chauffeur.

Het U-deel was netjes verpakt op een pallet voor de deur geplaatst

Goed verzorgd!!

Goede snelle service

Goede snelle afwerking van de bestelling.

Goed verzorgt

En ook nog bedankt voor de bloemen.

Prima materiaal, keurig geleverd. De hoekstukken zijn net iets anders van maat dan de L blokken maar eenmaal gezet zie je daar weinig van terug.

Keurig volgens afspraak

Netjes afgeleverd en precies wat we hoopten. Helemaal goed.

Precies wat ik had verwacht plus wat extra.

Product snel en op tijd geleverd. Een extraatje ivm de corona perikelen om mede ondernemers te ondersteunen. Super gebaar. Ook niet te vergeten maar wel heel belangrijk, de chauffeur van het vervoersbedrijf was uiterst vriendelijk en correct.

Gewoon goed!

Duidelijke website. Bestelproces gaat prima. Duidelijke communicatie. Materiaal op de gevraagde dag geleverd door een uiterst vriendelijke chaffeur.

Super!!

Snelle levering en dan ook nog een bosje bloemen erbij👍

Prima geregeld en netjes bezorgd

Was al een tijdje op zoek naar een manier om gemetselde zuilen mooi af te dekken. Uiteindelijk via Google paalmutsen gevonden bij betondingen. Super snel en netjes voor de deur bezorgd door de chauffeur.

Geweldig! Wat een snelheid.

De betondingen waren super snel geleverd. Een dag na mijn bestelling al. De levering was erg netjes en er zat zelfs een bos bloemen bij!

Vlekkeloze afhaalbestelling

In deze corona tijd is het fijn om een veilige manier je materialen in te kunnen slaan. Nu ik bestaan van dit leuke bedrijf ken, is dit zeker voor herhaling vatbaar. Bestel en afleverprocedure lopen gesmeerd!

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ