Keurige en tijdige levering.

Leuke attentie middels geschreven naam en bosje bloemen om de kwekers een klein beetje te steunen. Top

Vlot afgehandeld. Bedankt voor het bloemetje.

Zeker een aanrader.

Snelle service en goede bereikbaarheid

Betonnen L-profielen zijn ondingen. Jammergenoeg niet allemaal gelijk en even strak om een mooie wand van te maken. Gelukkig zie je straks bij ons alleen de bovenarms nog, de rest zit onder de grond. Voor ons project dus geen probleem.

alles is perfect gegaan

bestellen oke snelheid van leveren oke het afleveren oke ik ga zeker weer bij jullie bestellen groet Tom Kuijvenhoven

Zeeeeeeeeeer goed

Duidelijke info op de site, directe hulp via wattsapp bij vragen. Snelle levering met als extra een leuk boeket bloemen, waarvoor dank!

Zeer snel en correct

Eenvoudig bestellen, snelle levering, leuke ervaring

Super snelle levering met een persoonlijke toets.

Een echte aanrader.

Uitstekende afhandeling, leuke attentie ontvangen.

Super snelle afhandeling. Een aanrader.

Super snel en prachtig product!

Onze bestelling werd direct goed uitgevoerd en supersnel geleverd. Volgende keer weer.

supersnelle en zeer sympathieke service!

Beter kan niet.

Snelle, persoonlijke en attente levering!

Na bestelling snelle levering op pallet, met persoonlijke boodschap: fijn en leuk! Praktisch werd de bestelling met elektrische pompwagen op het terrein gezet. Juist bij straatwerkzaamheden/betondingen is de bestrating vaak slecht (verhard). Met kleine wieltjes op een pompwagen gaat dat niet zo makkelijk. Transport met bijvoorbeeld Aapkooi is dan praktischer. Puntje om rekening mee te houden voor de leverancier, of zelf bij de bestelling, mits je van sjouwen houdt natuurlijk! Verder snel en netjes geleverd, met attente persoonlijke noot!!

een dikke tien voor service en levering

super tevreden. Snel geleverd. vlot bereikbaar. kortom tip top !

Geleverd wat ik gevraagd heb

Tevens een bosje bloemen geleverd door hen, met de boodschap dat men zo die branch ondersteunen, super

en nog bedankt voor de bloemen, top actie!

Snelle correcte levering

En dank voor de hartverwarmende bloemen

Goed geinformeerd over de leveringtijd, levering zelf netjes afgehandeld, zeer tevreden klant

Gezocht op internet naar muurafdekkers. Terecht gekomen bij betondingen.nl. Besteld online, duidelijk is aangegeven wat het termijn van leveren is, netjes via een vrachtwagen geleverd en zelfs in mijn Garage gezet, super! Zeer tevreden. Mvg, Peter Bos

Goed - vlotte levering

Goede en vlotte levering, prima. Helaas zat er één gebarsten element in, gelukkig hadden we één extra element bijbesteld voor gevallen als deze

Prima.

Goede service, levering op tijd. En een leuke attentie bij het afleveren van de betondingen. Complimenten

snelle en uitstekende service

Besteld en volgende dag geleverd. Uitstekende service en goede prijs kwaliteit. Ook lage verzendkosten.

Na komen van afspraken, da’s prettig

Makkelijk en snel, gemak dient de mens, geen gesjouw en nog een bloemetje er bij!

Goede communicatie, snel en attent

Duidelijke webshop. Goede prijzen. Wij waren niet thuis, dus spullen netjes neergezet op de aangegeven plek. Met een bosje bloemen om deze (corona) tijd een beetje op te fleuren!

Product zoals omschreven. Snelle levering door vriendelijke chauffeur.

Helemaal goed!

Goede prijzen, overzichtelijke site, snelle levering met een persoonlijke touch. Alsof je bouwmaterialen bij een high-end mode winkel besteld!

Prima geholpen, goede service

Prima geholpen, goede service