Heel goede service

Snelle levering Vriendelijke aflevering Bloemen als extra attentie Perfect

Prachtig bedrijf geweldige Betondingen

Website top, personeel top , levering snel

snel geleverd, prettige transporteur en goede communicatie

Traptreden besteld. De informatie op de website was prima. Waren inderdaad zwaar. Fijn dat ik dat van tevoren kon zien. De transporteur berichte tijdig dat ie voor de deur stond en heeft de pallet op een prima plek weggezet. En een duim voor de prettige boodschap op de verpakking....;-)

Makkelijk besteld, snel, correct en zeer sympathiek geleverd, top !!!

Mijn bestelling geplaatst met in mijn achterhoofd al een uitgestelde levertijd wegens corona... Maar niets was minder waar ! Correct geleverd op de minimum levertijd door een zeer enthousiaste werknemer en daar bovenop ook nog een bos bloemen ! Betondingen jullie zijn super !

Snelle levering, vriendelijke chauffeur

Leuk dat er ivm de corona crisis ook nog een bosje bloemen bij de levering zat.👍

top

Erg attent om er een bos bloemen bij te geven, dit was om de leverancier van bloemen te steunen in deze moeilijke periode. Erg collegiaal !!

Prima, snel, vriendelijk.

Gewoon goed.

Top service, niets op aan te merken

Alles is netjes volgens afspraak en planning verlopen.

Snel, goed en kwaliteit!

De bestelling was snel geplaatst en Betondingen dacht mee over de levering in onze wijk. Vriendelijk en ook goed bereikbaar. (Ook via whatsapp) De bestelling was er snel en de kwaliteit is zeker goed!

Erg tevreden, goede service

Helaas was een betonnen huisnummer gebroken bij aankomst, waarschijnlijk tijdens transport. Na onze “klacht”mail (verstuurd op zaterdag) kregen we meteen maandagochtend al een antwoord met excuses en een top oplossing! Een dag later hadden we het nieuwe huisnummer in huis! Chapeau, daar kan menig ander bedrijf een voorbeeld aan nemen.

Top bedrijf

Scherp prijzen,snel aflevering en zelfs een bos bloemen daar bij. Heel tevreden met deze bedrijf.

Alles was goed geregeld en vriendelijke chauffeur.

Communicatie was duidelijk, transporteur flexibel en vriendelijk. En we kregen een bloemetje om de tuinder te steunen.

Snel en betrouwbaar

Perfecte service. Perfect product.

Perfecte service. Perfect product.

Snelle service, duidelijke communicatie

Niet alle materialen waren op voorraad. Er werd netjes gebeld en afgesproken dat het in twee keer werd geleverd.

Vlotte vriendelijke stipte behulpzame firma

Uitstekende kwaliteit, bestelling snel, netjes geleverd!!

Prima, vanaf het bestellen tot leveren. Ook de vervoerder was prima!. En met een mooi initiatief t.o.v. andere ondernemers. Voor elke bestelling/ levering koopt Betondingen.nl een bos bloemen ter ondersteuning voor de bloemen branche. Helemaal top. Zal zeker weer bij jullie bestellen.

Hele goede ervaring!

Overzichtelijk, duidelijke informatie, snelle service en erg klantvriendelijk!

Super product!

Snelle levering, goed verpakt. De betonnen huisnummers zijn makkelijk te monteren. Strak resultaat.

Duidelijk en netjes afgehandeld

Had pieten besteld, bleek er een onoverkomelijk probleem te zijn me t plaatsen. Netjes retour genomen,wel verzendkosten voor mijn rekening maar dat is niet meer dan logisch.

Goedkoop, snel en goede kwaliteit

Zoals de titel omschrijft, geen andere woorden voor, ook lekker dat ze niet moeilijk deden voor een bijbestelling op dezelfde pallet na overleg

Snelle en goede levering. Prima producten.

Alles volgens verwachting

Perfect op tijd geleverd. Netjes verpakt.

Goede service, netjes afgeleverd.

Geleverd zoals beschreven op de website.

Snelle levering. Werd zelfs tot in de tuin gereden. Netjes en goed verpakt. Kwaliteit van het product, betonpoeren, is goed.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ