Goed.

Nadat in eerste instantie ik de bestelling niet had ontvangen, is Betondingen er achteraan gegaan en binnen 3 dagen heb ik de bestelling alsnog ontvangen.

According to expectation

Easy, simple order and delivery. Everything was according to expectation.

Snel en netjes geleverd. Hele fijne persoonlijke service.

Mijn bestelling werd snel en netjes bezorgd. Fijn bedrijf waar de benadering heel persoonlijk is.

Top geregeld

Helemaal top geregeld

Top spul

Makkelijk bestellen. Keurig geleverd. Prima product. Indien nodig bestel ik zeker nog wat.

Goed bevallen

Zeer goed bevallen ! Staat er goed bij.

Prima afhaalbalie / goede service

Top bedrijf met goede producten voor een goede prijs

Bestellen prima, levering slecht

28 opsluitbanden besteld, worden snel geleverd tijdens mijn aanwezigheid. Chauffeur belt me om te vragen of hij het kan achterlaten en vraagt of het het goede adres is. Ik geef aan dat op het huis een naam staat en als dat klopt hij het op de oprit mag plaatsen. Kom ik thuis; geen betondingen. Vrij snel daarna gebeld door de achterbuurvrouw dat er een pallet betondingen op haar oprit staan. Andere straat en ander nummer en het huis heeft geen naam op de gevel staan. Voor een telefoonhoesje zou ik verkeerd afleveren niet zo erg vinden maar circa 1,5 ton beton is niet leuk. Heb met personenwagen pallet in 4 keer leeggehaald, 3 dagen last van mn rug en een slechte start met de nieuwe buren. Graag voortaan chauffeurs inhuren die naast stuurtje draaien ook letters en kaart kunnen lezen.

Maar ik vind het beetje aan duure kant

top bedrijf ! ga zo door

mooi bedrijf goede service en mooie materialen

Super service en op tijd geleverd!

vlotte bestelprocedure, goede bezorgopties snel in huis

Duidelijke foto's op de website, veel keuze aan bezorgmomenten (wel tegen extra betaling) Snel bezorgd. Ook een snelle reactie via mail en whatsapp

Foute kleur levering binnen een dag hersteld : prima

Gemakkelijk online bestellen en goede tijdweergave van bezorging.

Blij me de stenen die verder nergens te koop waren. Netjes afgeleverd. Helemaal top

Prima, correct en snel

Prima, correct en snel

fast

good

Top bedrijf

Goed bedrijf houden woord snelle levering

Duidelijke en snelle afhandeling

Geen opmerkingen

Overzichtelijke site en snelle nette levering

Positief

Nette levering

Duidelijk te bestellen. Nette verzorgde levering. Prima

Snelle service met een persoonlijke touch

Bestelling snel en volgens afspraak geleverd.

Vooral de vriendelijkheid en service van de klantenservice was geweldig. Verder snel en keurig geleverd. Kan niet beter!

Netjes op tijd geleverd en goed verpakt

Producten goed verpakt en netjes geleverd door de transporteur. Helaas wel een paar flink afwijkende L elementen er tussen. Je houdt altijd afwijking met betonmallen maar 5mm dikker lijkt mij een L element uit een geheel andere partij.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ