Content over de hele lijn!

Vlotte, correcte en vriendelijke levering.

Goede ervaringen

Alles op tijd netjes geleverd ,ze bellen je netjes terug als de bestelling langer gaat duren

Alles stond klaar en kreeg nog leuke attentie mee. Grindmatten zijn super en sterk . Gewoon goed die ,, BETONDINGEN,,

Snel en compleet geleverd.

Geen bijzonderheden. Voldoet aan de verwachtingen.

Het was een verrassing om de aangekochte goederen reeds achteraan het huis te vinden

Geweldige verrassing om de aangekochte goederen achteraan het huis aan te treffen

Prima producten , snel en makkelijk

Dit was de voor de tweede keer een bestelling bij betondingen. Eerste keer al enthousiast over alles de tweede keer niet anders en er komen er zeker meer.

Goede producten en snelle verzending

Mijn bestelling van de (kleine) betonnen huisnummers was de volgende dag al in huis. Supergoed verpakt en de nummers zien er heel goed uit. Kwamen met duidelijke instructies. Heel tevreden en geen verbeterpunten te noemen!

Vlekkeloos

Snelle levering, alles dik in orde.

goede prijs snel bezorgd en goede kwaliteit

Vlot en zorgeloos bestellen

Alles staat duidelijk beschreven op site. Bestelproces en betaling verloopt vlot. Bevestiging en levertijd snel en op afgesproken tijdstip.

Supersnelle correcte afhandeling

Handige site met efficiënte opvolging. Snelle en vriendelijke levering

Snel en goed

Snel, goed, prima product.

Uitstekende service

Zeer vlugge en correcte levering Vriendelijke chauffeur

Op tijd en goed verpakt.

Kwaliteit zeer goed met snelle service

Kleine bestelling

Ook een kleine bestelling die je zelf komt afhalen wordt met de grootste zorg en vriendelijkheid afgehandeld.

prima geholpen

Order opgehaald, stond al klaar, gepast betaald, snel weer weg, kom er zeker terug

Volledig wat we verwachte

Leuke en duurzame materialen

Ik zocht naar materialen voor het creëren van plantenbakken en een bankje. Dit met duurzame en stevige materialen voor buiten. De U elementen in combinatie met hoekprofielen voldeden hier super aan. Hier en daar een ‘schoonheids’foutje waardoor de elementen niet volledig glad zijn maar dit heeft op zich z’n eigen charme.

Goed advies, goede service!

Goed advies, goede service!

Uitstekende service

Grote sortering. Bestelling goed verpakt geleverd. Met pen en notitieblok erbij, altijd handig!

Snelle levering van kwaliteit betonpoeren

Mooie kwaliteit betonpoeren die de volgende dag al geleverd waren.

De biggenruggen zijn goed aangekomen en voldoen aan mijn verwachting.

Ruime sortering en snelle levering.

Overzichtelijk website met overvloed aan producten. Voor iedereeen is er voldoende aanbod. De bestelling werd de volgende dag netjes door DHL geleverd. Top service

Netjes en snel geleverd

Mooie en stevige poer

Betondingen is de enige die een poer heeft van slechts 10 cm hoog. Precies wat ik nodig had. Niet die grote dingen van zelfs 60cm hoog. Ik heb ze zelf opgehaald in Zaltommel, super aardige man die mij heeft geholpen. Alles goed verzorgd , helemaal top!! Een aanrader.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire