Pluspunten
Goede klantenservice
Pluspunten
Correcte levering volgens afspraak
VerbeterpuntenOp het moment geen enkele
Pluspunten
Mooie sterke zware nette betonpoeren. Werkt ideaal dmv de 12mm draadeind waar de palen op komen te rusten.
VerbeterpuntenGeen. Alles super geregeld.
Pluspunten
Goed contact en meedenken
Pluspunten
snelle levering tegen een concurrerende prijs
Pluspunten
Alles perfect.
Pluspunten
Goed verpakt en keurig binnen het tijdschema geleverd. Overzichtelijkwebsite
Verbeterpunten(niet zo heeel belangrijk, maar) Door beperkt materiaal (pallet-pompwagentje) moesten we helpen trekken en duwen. Met een kraantje was de pallet op een betere plek terechtgekomen. Prijsverschillen van enkele centen tussen gelijke producten. (L-stuk versus keerwand)
Pluspunten
Zeer snelle levering.
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
Snelle levering en prima communicatie over aflevering.
Pluspunten
snel reageren redelijk flexibel
VerbeterpuntenNaamsbekendheid krijgen. Ik heb aangeboden om voor een goedkope prijs een rollend reclamebord te nemen.
Pluspunten
Overzichtelijke website
VerbeterpuntenMogelijkheid tot bestelen aanverwante zaken zoals paalhouders en bouten.
Pluspunten
Levertijd en dat de bielzen ook per stuk kunnen worden besteld.
VerbeterpuntenCommunicatie
Pluspunten
snelle levering contact met chauffeur rechtstreeks
VerbeterpuntenHet is met leveringen fijn om niet een ochtend thuis te hoeven zijn, maar bijvoorbeeld een half uur voor levering een telefoontje te krijgen.. Zo kun je zorgen dat iemand het in ontvangst kan nemen.
Pluspunten
Ze hebben me super goed geholpen en gematst! Heb de dag na de betaling, mijn product al ontvangen! Echt een aanrader om daar te bestellen.
VerbeterpuntenNiks meer aan doen. Prima zo!
10 Bossekamp
Zaltbommel 5301 LZ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire