Pluspunten
Klantgericht.
Pluspunten
Prettig bestellen snel geleverd!
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Duidelijke website. Correcte en snelle levering.
Pluspunten
duidelijk site, prima communicatie, prima prijs
Pluspunten
gemakkelijk te bestellen, snelle en betrouwbare levering
Pluspunten
Flexibel, snel
VerbeterpuntenLees e-mail volledig om geen informatie te vragen die je al hebt
Pluspunten
Betondingen is goedkoop, ik weet niet of ze de goedkoopste zijn, maar service is voor mij net zo belangrijk. Je krijgt altijd antwoord, mss niet telefonisch zoals beloofd, maar wel over de mail. Super snelle levering, ook speciale bestellingen.
VerbeterpuntenAls jullie beloven te bellen, doe dat dan ook!
Pluspunten
Snelle service! Bestelling was goed ingepakt!
Pluspunten
goede prijs - kwaliteit verhouding
Verbeterpuntena) verpakking, beton niet koud op elkaar stapelen, altijd een pallet er tussen zetten om beschadigingen tijdens transport en lossen te voorkomen b) info over levertijden, indicatie 2-3 weken kan ik niets mee richting mijn klanten, heb een harde datum nodig
Pluspunten
Snelle reactie op mijn vragen, gesteld via website en email. Goede service en vlotte afhandeling van de aankoop. Snelle en correcte levering. Kortom: een tevreden klant!
Pluspunten
Wederom prima en snelle service!
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs en goede info
Pluspunten
Netjes te woord gestaan en een goed advies gegeven. Levering netjes volgens afspraak geleverd.
Pluspunten
Prima! Goede communicatie, snelle levering!
Pluspunten
Erg snelle levering. Beel van de bouvier besteld, deze was nog mooier dan op de foto.
Pluspunten
prettig maar ook efficient mailcontact gehad, bedankt.
10 Bossekamp
Zaltbommel 5301 LZ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire