Pluspunten
- Snel - Goede kwaliteit - Keuzemogelijkheden
VerbeterpuntenBezorgkosten niet duidelijk vermeld bij offerte
Beste klant, De verzendkosten waren duidelijk vermeld bij de offerte. U had hier naderhand nog een vraag over en bent u akkoord gegaan met de verzendkosten. Mvg, Betondingen.nl
Pluspunten
word netjes verpakt afgeleverd op de plek waar je het wil hebben
Verbeterpuntenhet is handig dat je een seintje krijgt wanneer het geleverd wordt
Pluspunten
mijn vragen werden serieus genomen en naar volle tevredenheid beantwoord.. Zeer vlotte levering, terwijl ik had aangeven geen haast te hebben. Goede communicatie per telefoon
Pluspunten
Zeer mooie producten
Pluspunten
snelle reacties op vragen, komt duidelijk en helder over.
VerbeterpuntenAls de producten klaar zijn, contact opnemen met de klant of het al geleverd mag worden.
Pluspunten
Mooi product, redelijke prijs en prima uitlevering
VerbeterpuntenEen absoluut belachelijke bedrijfskorting tov. particulieren. Wel gemeld maar geen enkele reactie.
Pluspunten
VerbeterpuntenAangeven dat er iemand thuis moet zijn om te helpen met lossen. Bij ons niet gebeurd en ze wilden bijna weer weg gaan. De buurman heeft geholpen.
Pluspunten
ik ben zeer zeer tevreden over de vriendelijke,snelle en correcte manier van zaken doen,zeker ook omdat ik voor het eerst zaken met jullie doe weet je niet de manier van zaken doen,deze is voor herhaling vatbaar
Verbeterpuntenniets om op of aan te merken,ga zo door.
Pluspunten
Snel geleverd, goede klantenservice, gewoon top
VerbeterpuntenUitleg of voorbeelden bij producten
Pluspunten
snelle reactie op aanvraag offerte, goede communicatie daarna, steeds vlot antwoord op vragen
Verbeterpuntenhet zou soms helpen om te bellen i.p.v. alles per mail af te handelen, zeker bij open vragen, zoals ik die had: kunt u mij paalhouders leveren met die en die specificaties? dat is een bespreking waard en had misschien een order opgeleverd, nu niet omdat ik niet zeker was of ik krijgen zou wat ik wilde. Een mail is soms niet het beste middel.
Pluspunten
Een hele fijne bezorging. Erg tevreden. Wij waren vergeten om beton lijm te bestellen en de bezorger had nog een flacon en heeft ons erg rustig en netjes geholpen met de plaatsing.
VerbeterpuntenIk vind dat je weinig reactie krijgt als je wat via de site besteld. Ik dacht zelfs even, volgens mij gaat het allemaal niet dor. Het is misschien handig om even een voorlopige reactie terug te geven met de verwachte levertijd.
Pluspunten
Snelle communicatie, ook `s avonds. Verkeerde product geleverd door mijn fout, netjes afgehandeld door betondingen.
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
correcte communicatie; kwaliteit van de geleverde producten is uitstekend.
Geen - zeer tevreden!
geen
Pluspunten
Klantvriendelijke benadering aan de telefoon en meedenkend-werkend om een snelle levering voor elkaar te krijgen! Bedankt
gaarne reactie bij vragen
Pluspunten
Geweldig! Zo snel! Ik ben fan.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede prijs. Materiaal wat geleverd is. Afspraken en nazorg.
VerbeterpuntenTransport ! Is niet jullie schuld, maar het transportbedrijf rijd wel op jullie naam.
10 Bossekamp
Zaltbommel 5301 LZ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire