Pluspunten
Goed winkelsysteem, snelle levering.
Pluspunten
Snelle service, geleverd tot aan de deur!
Pluspunten
Prima sevice en goede communicatie omtrent aflevering. Schrikbeton is netjes op pallet afgeleverd. Zeer tevreden.
Pluspunten
Het snel leveren van de producten. Vriendelijke chauffeur. Het was voor mij alleen vroeg in de morgen. Wij zijn een V.v.E. vereniging met over het algemeen oudere personen.
VerbeterpuntenKijk eens naar soort of type bedrijf. Wij zijn niet particulier en geen bedrijf maar een vereniging. Ik beoordeel als/Type particulier/bedrijf zet er vereniging ook bij
Pluspunten
volgens afspraak
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snel, goedkoop
VerbeterpuntenTransporteur klinkt wat nors aan de telefoon.
Spijtig maar bij de voeten van één van de beelden van de honden waren de tenen afgebroken.
Pluspunten
duidelijke communicatie, overzichtelijke website
Verbeterpuntengeen
Vervoerder gebeld om te vragen of en hoe laat de zending geleverd werd. Persoon welke ik sprak was niet vriendelijk, beweerde eerst dat al geleverd was, om erna te vertellen dat hij toch nog die middag geleverd werd. Meer aandachtspunt om het totaalbeeld en het laatste stukje ook top te laten verlopen.
De pallet die voor de grote bielzen (1..00m & 1.20) werd gebruikt was te licht. De pallet was al halfdoorgezakt door het zware ewciht en dreigde op de stoep ook om te vallen. We hebben hem dan ook meteen moeten afstapelen om schade/breuk te voorkomen.
Pluspunten
goede site , met handige tips goede communicatie artikelen in goede staat afgeleverd , goed verpakt
Pluspunten
Snelle levertijd, erg goede service, goede prijs.
Pluspunten
Vandaag besteld, morgen geleverd. Duidelijke website
Pluspunten
Goede en snelle levering en niet duur.
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
Snel en goed
Pluspunten
Snelle levering, ook tijdens de bouwvak
10 Bossekamp
Zaltbommel 5301 LZ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire