Hele goede en snelle service en levering

Levering van bestelde artikelen binnen 2 dagen op bestemming. Telefonisch contact gehad over afleveradres. Goede communicatie!

Doen wat ze beloven!!!

.....

In een "woord": klasse

Bestelling keurig op tijd. Klantvriendelijke chauffeur en zeer behulpzaam. Mijn complimenten.

Van koop tot levering is alles goed verlopen

Goed.

Het bedrijf doet wat het beloofd

Klantvriendelijk, betrouwbaar,

Prima geholpen.

Zeer klantvriendelijk

Bestelling 's morgens gedaan en nog voor de middag kon ik ze gaan afhalen. Vriendelijk onthaal en zelfs enkele kleine cadeautjes ontvangen.

Vriendelijk personeel en snelle levering.

Alles was duidelijk van in het begin afgesproken met vriendelijk personeel en een snelle levering.

Supersnelle levering, en nog een paar mooie attenties helemaal top

Vrijdag besteld en maandag geleverd. Top

Bezorgd met grote vrachtwagenauto. Chauffeur durfde de straat niet in, maar hij loste het heel nettjes op.

Top bedrijf!

De bestelde artikelen werden snel geleverd, met lagere leveringskosten dan andere bedrijven. Kwaliteit met de juiste prijs!

Goed geholpen en vriendelijk personeel

Vlotte service

Vlot besteld en vlug geleverd

Supersnelle levering en mooie tegels!

Heel tevreden van de bestelling. Werd de volgende dag geleverd en de stenen zien er erg mooi uit. Precies volgens verwachting.

Alles verloopt vlot ook de levering zoals afgesproken.

Komen afspraken na alles optijd geleverd

Alles top

Bestelling, Communicatie en Levering top

Mooi strak vormgegeven staptegels

Vlot geladen op aanhanger. Netjes met krimpfolie verpakt

super service

op de website staat een duidelijke uitleg zodat je weet wat je kiest en betaald. Na bestelling super snelle en correcte levering.

Super tevreden

Snelheid super, heel klantvriendelijk en correcte afhandeling. Prima kwaliteit voor goede prijs.

Product van uitstekende kwaliteit, maar 9 emails in total is echt te veel van het goede!

Fijne staptegels besteld, levering snel! Zelfs nog wat extratjes erbij gekregen (een plantje, 2 petten..). Wat we absoluut niet waarderen zijn inmiddels 9 (!!!) emails sinds de bestelling, nou.. ik ben bijna zo ver om betondingen als spam te markeren. Dat is jammer en onnodig. Dus mijn tip vanuit klantperspectief: minder is meer!

in een woord topervaring.

besteld en ging voor afhalen stond keurig netjes klaar en kreeg nog een leuk kadotje mee.

Snel geleverd, super ervaring met dit bedrijf.

Snel geleverd heel rouw afgewerkt

Beton afdekbanden snel geleverd maar geen net afgewerkt product. Onderkanten zijn gewoon lelijk.

Netje behandeld en waar voor ons geld!

Klant vriendelijk.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire