Alles naar wens

Makkelijk kunnen bestellen en de levering was ruim op tijd beleefde chauffeur

snelle afhandeling

Ik heb 5 30x30 gekocht voor mijn zoon . De stenen zijn zwaar maar er moet dus ook een kabel in, Ze zijn correct afgeleverd op de datum van afhandeling, verders kan ik er niet veel over zeggen, Ik heb ze zelf naar hem toegebracht als cadeau en hij was blij

Voortreffelijk van bestelling tot levering, top.

Vanaf de bestelling, online, werd ik goed geholpen met het juiste advies. Ik werd goed geïnformeerd over de levering. Snel en adequaat voor een levering vanuit Nederland naar België. De levering werd piekfijn uitgevoerd door de vriendelijke en joviale chauffeur.

Super bedrijf en vlug in huis

Goed spul en snel geleverd

Ondanks niet op voorraad toch snel geleverd binnen 1 week

Onduidelijke site m.b.t afrekenen incl. kortingscode, aangekaart bij het info mailadres. Vriendelijk te woord gestaan, snelle levering en mooi assortiment!

goede ervaring met bestellen van product

gezocht naar product wat we nodig hadden en goed te vinden in de webshop

Professioneel en efficiënt!

Mooi op tijd geleverd!

komen afspraken niet na

Betonnen traptrede besteld van 133 kilo het stuk zowel in de opmerkingen als telefonisch nog contact te hebben opgenomen of het mogelijk was om ze per 4 op een pallet te leggen ivm met gewicht om ze te verplaatsen dit was allemaal geen probleem ik moest het in de opmerking er bij zetten en dan werd dat geregeld dit ook gedaan en komen ze per 9 op pallet dus niet verplaatsbaar voor ons dus hebben wij met spoed een zware heftruck moeten gaan huren om deze van de weg af te kunnen halen hiervoor weer extra kosten moeten maken werden gelost op doorgaande weg dit ook aangegeven graag een uur van te voor bellen ivm doorgaande weg ook dit gebeurde niet de transporteur aan de telefoon belde met de mededeling dat hij er was en dat hij de pallets zou neer zetten en zou vertrekken na telefonisch contact te hebben opgenomen met de firma kregen wij te horen dat hun voor ons niks konden beteken dus al met al zeer slecht geregeld extra kosten moeten maken die niet nodig waren en er is geen oplossing mogelijk van hun kant

Goeie kwaliteit, goeie prijs, goeie service

Goeie kwaliteit, goeie prijs, goeie service

IVM het weer heb ik het nog niet uitgepakt

IVM het weer heb ik het nog niet uitgepakt, zal ongetwijfeld goed zijn.

TOP!

Perfect!

Matten besteld 24u later thuis

Zeer goede service

Betonpoeren besteld. Kon het dezelfde dag nog ophalen. Heb het de volgende ochtend gedaan stond netjes klaar om in geladen te worden!

Prima levering, en mooi op tijd. Goede chauffeur.

Alles in goede orde ontvangen. Helaas niet 'in de grindbak' omdat de chauffeur enkel een electrische pompkar mee had en dus 'geen kraantje'... Maar we sjouwen ze wel naar achteren, geen probleem.

Goed en stevig produkt

Maar toch enig maatverschil tussen de elementen.

Mooi spul

Levering op tijd. Product zoals wordt omschreven in advertentie

top bezorgd

Netjes verpakt en snel geleverd

fijn bedrijf

zeer snelle levering

goede service aan telefoon+ goede afhandeling + snelle levering

goede service en afhandeling

Supersnel geholpen

Binnen 1.5 uur stond mn bestelling klaar netjes.mee.ingeladen

Vanaf bestellen tot ophalen, tot in de puntjes goed geregeld. Bij ophalen stonden de goederen netjes op pallets klaar. Niks te moeilijk met laden en goed advies gekregen.

Product is prima, prijs is goed, en de levering netjes aangegeven.

Product is prima, prijs is goed, en de levering netjes aangegeven.

bestellen kan wat eenvoudiger voor nieuwe gebruiker verder positief komen afspraken na ook bij bezorging

Bossekamp 10

5301 LZ Zaltbommel

Over betondingen

Betondingen is een hoogwaardig en groeiende webshop met een groot assortiment sierbeton en prefab betonproducten.