Gewoon goed

Duidelijke website met veel keus.Eenmaal besteld dan kun je de bestelling goed volgen

Gewoon goed

Vlotte bestelling, afhalen soepel en aardig personeel. Gewoon goed dus

Goede website en snelle levering

Goederen werden snel geleverd. Artikel welke niet aanwezig was werd na telefonisch contact snel nageleverd. Ben zeer tevreden.

Snel en goed geleverd

Snel en goed

Op tijd leveren en op het opgegeven adres

Het bestellen is makkelijk en je kan zelf kiezen wanneer er geleverd wordt. Netjes verpakt op pallets.

nette levering

Alles netjes op tijd geleverd. Netjes gecommuniceerd vooraf en in betreffend tijdvak geleverd. Levering ook goed. Beleefd, netjes, behulpzame jongeman.

Alles netjes op tijd geleverd

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service

très pro, livraison rapide et emballage pro

livraison de bandes Corten très pro, livraison rapide et emballage pro

Goed geregeld

Vriendelijke mensen, komen hun afspraken na

Prima, van A tot Z!

Makkelijk besteld, goed assortiment dat snel en heel goed verzorgd / verpakt conform afspraak geleverd wordt. Ook bij vragen wordt er meegedacht en is de beantwoording professioneel. Dikke prima!

Zeer vlotte perfecte samenwerking

Perfecte samenwerking

Keurig op tijd, mooie blokken!

Mooie blokken, keurig geleverd op de plek waar we het graag wilden. Bedankt voor de service!

Zeer goed.

Bij de bestelling zat in een L-element helaas een barst maar na 1 mailtje werd er binnen enkele dagen een nieuwe geleverd!

Hele snelle en correcte levering, top!

Ene dag veel grind, zand en opsluitbanden besteld, volgende dag om 8:00 keurig geleverd voor het huis. Top!

Perfecte service

Alkes geleverd volgens afspraak

Gewoon wat je mag verwachten

Snel geleverd. Klantenservice kan ik niet beoordelen. Geen contact mee gehad. Geleverd wat besteld is. Dus verder alles goed.

Zeer goed. Chauffeur heeft 2x gebeld met verwachtte aankomsttijd. Zeer vriendelijke man. Product is uitstekend.

Vlotte levering

In het weekend besteld en dinsdag al thuis geleverd. Je wordt netjes van de voortgang levering op de hoogte gehouden

Mooie materialen en snelle levering

Keurig verpakt en mooie kwaliteit

Vol lof!

Ondanks dat het midden in de zomervakantie was, werd er binnen 24 uur geleverd. De chauffeur was netjes en erg behulpzaam. Alles is perfect verlopen, niets anders dan lof voor Betondingen!

Snelle levering, goed product

Alles in orde en snelle levering. Product lijkt ook van goede kwaliteit en monteren ging gemakkelijk van een XL cortenstaal plantenbak.

prima ervaring, werd gebeld wanneer het product geleverd werd, weg was eruit gebroken en werd gevraagd of het een dg later geleverd kon worden ivm kleinere vrachtwagen. goeie communicatie.

Het product voldeed volledig naar mijn verwachting.

Ook bij het afhalen was men vriendelijk en hulpvaardig. Als verrassing kreeg ik nog een oranje bouwemmer mee, hoe leuk is dat.

Vragen worden snel beantwoord. Snelle levering.

Bossekamp 10

5301 LZ Zaltbommel

Over betondingen

Betondingen is een hoogwaardig en groeiende webshop met een groot assortiment sierbeton en prefab betonproducten.