Vlotte levering en personeel erg vriendelijk met kleinigheidje ( pen en kladblokje) bij aflevering!

Erg vriendelijk en ik vond de sticker op de bestelde producten ook erg leuk! Zeer vriendelijke chauffeur!

Zeer tevreden!

Makkelijk bestellen, vlotte en correcte levering! Prima!

Snel

Snel met levering en beantwoorden van emails.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. De kwaliteit is precies zoals je verwacht, helemaal niks op aan te merken. Producten waren onbeschadigd afgeleverd en netjes verpakt.

Zeer goed en alles stond klaar

Beton poeren besteld gehad met verstelbare voet en alles stond netjes klaar volgens afspraak. Materialen zijn in zeer goede staat.

Top service!

Zeer vlotte communicatie

Voor men bestelling steeds vlot geholpen door de klantenservice. Bij levering mooi op voorhand opgebeld door de chauffeur. Alles vlot en volgens afspraak geleverd!

Produit et qualité conformes

Produit et qualité conformes. Livraison rapide et efficace. Montage facile et intuitif. Content de mon achat.

Fijn contact en goed geholpen met bet inladen . En nog een mooie emmer ook :-)

Snel geleverd na bestelling

Binnen de 2 werkdagen proper afgeleverd

Ben heel goed geholpen bij mijn bestelling, heel aardig te woord gestaan.

Ik had een kleine bestelling via de tell de receptioniste was erg behulpzaam en regelde dat mijn bestelling goed aangekomen is, prime service.

Prima, snelle levering

Niks op aan te merken, snelle goede levering.

Mooi,goed,betrouwbaar en snel.

Goed product en snelle levering

De snelle levering claim wordt goed nagekomen. Goed product en correct verpakt.

Snel efficiënt en kwalitatief

Besteld en 2 dagen later geleverd. Snel, efficiënt en kwalitatief materiaal.

uitstekend

Snelle levering, top communicatie, heel goeie product

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Snel geleverd tegen een goede prijs, bestelling ook eenvoudig te plaatsen

goede kwaliteit, snelle levering

goede kwaliteit, snelle levering

Uitmuntend

Eenvoudig bestellen, snelle en keurige aflevering en goed materiaal.

Afmetingen wijken Afmetingen van website

Wij hebben slechts "twee" van de 16 aan de maat voldoende stenen ontvangen. De overige zitten alle op 30 cm en dat verschil is er groot. Verder zijn het wel de stenen die het pad maken.

Perfectie bestaat niet, maar wordt toch benaderd

Vanwege de scherpe prijs had ik initieel mijn bedenkingen bij de geloofwaardigheid. Wanneer ik echter bij de beoordelingen ging kijken, geraakte ik overtuigd. Vandaag kan ik alles bevestigen: - bestellen loopt vlot op een overzichtelijke site - levering gebeurde zoals voorzien: rond 22u00 op dinsdag besteld, en op donderdag om 16u00 stond de vrachtwagen met de levering voor de deur. Waarvoor dank!

Ik vroeg om een offerte voor maatwerk betonpoeren,kreeg dezelfde dag al een reactie. Na de.opdracht te hebben bevestigd was het na een week klaar. Ik werd nog gebeld dat het verstuurd werd. Super goede service!!!!

Ok.

Goed.

Bossekamp 10

5301 LZ Zaltbommel

Over betondingen

Betondingen is een hoogwaardig en groeiende webshop met een groot assortiment sierbeton en prefab betonproducten.