Doet wat ze moeten doen.

Vlugge en vriendelijke service, afgeleverd door een zeer vriendelijke transporteur.

top

top snelle en vlotte service

Voordelig geprijsd!

Mooie u profielen, voordelig geprijsd

Goed product en prettig geholpen!

Ik heb slechts 1 betonpoer besteld en afgehaald. De bestelling stond netjes klaar en die werd ook nog eens netjes met de heftruck in m'n personenauto geladen.

Zeer aardige , hulpvolle mensen , geweldig geregeld allemaal

Alles correct.

Goede communicatie en duidelijke website.

Top bedrijf met mooie website die erg duidelijk is

Helder en duidelijk qua website, prijs en levering.

Uitstekende service

Mijn bestelling binnen 2 dagen in huis. Op moment van levering was ik helaas niet thuis maar de chauffeur had het keurig achtergelaten en contact opgenomen. Prima service.

Top Service

Betondingen komen altijd hun afspraken en correcte leveringen

Bestelling en levering OK, maar kwaliteit viel iets tegen

Ik had een HA-steen besteld. De communicatie en leverproces is helemaal OK, maar de steen, die toch aardig in het zicht komt te liggen, heeft allemaal kleine gaatjes aan de bovenkant als gevolg van opgesloten luchtbelletjes tijdens het storten. Ook zaten er een soort van vetvlekken op die er niet makkelijk af te krijgen zijn. Jammer, maar niet erg genoeg om het terug te sturen. Update: Betondingen heeft goed gereageerd op bovenstaande opmerkingen en de klacht keurig afgehandeld.

Mooie sluitbanden snel geleverd

Uit een groot assortiment kunnen kiezen en de sluitbanden en hoekstukken snel geleverd krijgen heeft ons in staat gesteld snel aan de gang te gaan. De produkten zijn van een goede, zware kwaliteit.

Goede service en communicatie

Heel mooi produckt mogen ontvangen. Betonnen traptrede.s voor in de woonkamer bij onze zitkuil..

Blij met mijn bestelling

Bestelling netjes en zeer goed verpakt verpakt.

Loodzwaar maar top ;)

Correct/ beleefd en volgens afspraak

Chauffeur Robin is een man van afspraak Netjes tijdig even een telefoontje en samen communiceren in opbouwende lijn om tot 1 geheel te komen nav lossen Top topper Robin

Goed volgens afspraak geleverd

Opmerking gemaakt over gewenste leveringsdatum. Dit is netjes gedaan.

Correcte en snelle levering, keurig verpakt en bezorgd

U elemenet en stapelblokken nog niet verwerkt. Ervaring en resultaat volgen.

Topbedrijf

een aanrader

Snelle reacties op vragen en levering zeer snel

Fijn bedrijf

Vriendelijk, snel en efficiënt

Vriendelijk zowel per mail als aan de telefoon en een zeer snelle en efficiënte levering.

snel afgehandeld...netjes geleverd

is voor herhaling vatbaar

Onwijs goeie service

Mega snelle leveringen, echt perfect

Maken het waar

Komen hun afspraken na.

Bossekamp 10

5301 LZ Zaltbommel

Over betondingen

Betondingen is een hoogwaardig en groeiende webshop met een groot assortiment sierbeton en prefab betonproducten.