Snelle betaalbare sevice

Volgende dag geleverd tegen normale bezorgkosten

Snel, duidelijk en kwaliteit

Snelle levering, goede communicatie en goede kwaliteit.

Correcte service, gaaf product

TOP

TOP

Top !!!

Super tevreden, zowel de snelle bezorging als de correcte wijze van levering!!!

Snel, super kwaliteit en bovendien met Humor !

Snelle vraag en snel antwoord. Op slechts 2 dagen geleverd in België. Professioneel aangeleverd op pallet. Vleugje humor bij de documenten op het pallet. En dan ... man man, wat een betaalbare prijzen !

Super snel en goed! Blij mee!

Mijn ervarin was goed! Ben super blij dat snel gien en bezorger was ook aardig!

Goeie informatie verstrekking en snelle levering

Tijdige levering

Ruime sortering en snelle levering.

Zeer tevreden snelle levering mooi product

Doos ontvangen goed verpakt mooi product zeer tevreden over het resultaat

Vriendelijk en tot op de plek van klus neergezet

Goed prijs is goed bezorging kosten niet te hoog en bezorging was top

prima geregeld

snelle en adequate afhandeling

Snel en correct geleverd

Snel en correct

De eerste keer dat ik via Betondingen iets bestelde ging super. De levering was heel snel en werd keurig en netjes achtergelaten. De bezorgdienst was heel vriendelijk.

zeer aangenaam

Mijn ervaring met betondingen omschrijf ik als zeer prettig snelle en vriendelijke service zeker een aanrader.

Gewoon goed en op tijd !

Opsluitbanden besteld dag erna geleverd

Opsluitbanden besteld, dag erna geleverd en op de plaats gezet zoals gevraagd

Snelle levering.. netjes afgehandeld

Als je iets snel wil hebben moet je bij betondingen zijn Super snelle levering en goede kwaliteit

Alles is perfect verlopen

Super snel geleverd

Super snel geleverd. om 13:00 uur besteld. De andere morgen om 08:00 uur al in huis.

Snelle en correct bezorgd

Snelle service, gunstige prijzen, vriendelijk personeel, bestelling keurig verpakt

Fijn contact, snelle levering, super service

Levering zou binnen de 48 uur geleverd zijn. Ware het niet van een migraine-aanval van de chauffeur hadden we het eigenlijk kunnen ontvangen binnen de 24 uur. Zowel via mail als telefonisch op de hoogte gesteld van de vertraging. Daags nadien (binnen de 48 uur) netjes geleverd: 2 palletten met een leuke sticker erop. Heel fijne ontvangst op die manier. We bestellen met plezier in de toekomst opnieuw!

TOP service

perfecte leveringen. We hadden zlefs een L element dat stuk was en onmiddellijk een credit nota gekregen

Jammer van de goed zichtbare luchtbelletjes

3 betonnen Huisnummers besteld, jammer van de goed zichtbare luchtbelletjes.

Bossekamp 10

5301 LZ Zaltbommel

Over betondingen

Betondingen is een hoogwaardig en groeiende webshop met een groot assortiment sierbeton en prefab betonproducten.