Goed product en servicegerichte afhandeling bij ophalen artikel.

Had maar 1 staptegel in de vorm van een boomschijf nodig. Bij afhalen lag deze netjes klaar. Vriendelijke bediening. Kortom tevreden en mocht ik nog eens wat nodig hebben dan kom ik zeker terug.

Snelle levering en vriendelijk personeel,

Snelle levering en vriendelijk personeel, alles netjes en op tijd geleverd

Gewoon prima!

Service, kwaliteit en levering prima. En met humor!

40m2 b kwaliteit wild verband tegels gekocht.

Hele goede service

Goede en snelle service en netjes afgeleverd

Prima producten, snelle afhandeling van de order

Prima producten, snelle afhandeling van de order

Snelle en correcte service !

Bestelling geleverd op de afgesproken datum, alsook netjes tot achter in de tuin.

Goede service overzichtelijke site en snelle levering

Prettig om mee zaken tedoen

Goede service .en vrolijk personeel

Goede snelle levering!

De chauffeur was zeer vriendelijk en zette de spullen bijna op de werkplek , top. Een klein minpuntje is dat ik ankerplten zonder moer had besteld (staat ook op de bon) maar de platen die geleverd zijn zijn met moer. Ik slijp ze er wel af. Ze waren waarschijnlijk op? Verder ben ik echt tevreden.

Goeie Service en perfecte levering

Goeie website waar alles duidelijk is en makkelijk te bestellen. met daarop volgend een snelle en goeie levering.

Bestelling snel en makkelijk via de site. Prijzen zijn ook vrij netjes. Transport was ook zeer netjes geregeld (alle opsluitbandjes waren heel gebleven => moet wel zeggen dat het de zware versie van 10x20cm) Een klein puntje => als je bij bestelling opmerking toevoegd dit ook even opvollgen. Verder => Ga zo door!

Goede levering, matige kwaliteit

Ik heb paalmutsen besteld. Maar de randen zijn niet heel netjes afgewerkt. Ik denk dat de mal even na gekeken moet worden. Maar leveringen op de hoogte houden van de voortgang van de bestelling was goed.

Snel en voordelig

grote keuze, makkelijk bestellen en prompt geleverd.

Op tijd en volgens afspraak geleverd

4 poeren, snelbeton en lifthandvat in goede staat ontvangen

Was er snel

Maar de betonbandjes breken heel snel.

Duidelijke website, je kunt zaken op maat laten zagen.Netjes persoonlijk gebeld voor de levering. Keurig verpakt op pallets geleverd door een vriendelijke chauffeur. Kortom:Top!!!

Duidelijke en overzichtelijke website, ruime keuze.

Snel gevonden wat ik zocht, alternatieven zijn ook eenvoudig te vinden. Voorraad was in mijn geval geen probleem. Snelle levering, keurige, nette, behulpzame en vriendelijke chauffeur. Je krijgt wat je verwacht en hoe je het zelf ook zou doen. Simpel als dat. Ga zo door!

Goed telefonisch contact

Snel geleverd. Hoed advies gekregen en keurig geholpen

Uitstekende service en een goede prijs

Uitstekende service en een goede prijs

Snel en correct

snelle, betrouwbare en complete levering

Betondingen komt haar afspraken na en regelt de levering tot aan het gewenste punt, ook als daarvoor eigen initiatief nodig is. Een chauffeur die meedenkt! heerlijke dienstverlening, een aanrader voor iedereen die betonproducten zoekt!

Waar voor je geld

Ervaren telefonische hulp is heel handig bij het maken van keuzes. Makkelijk te bestellen en goed en snel geleverd.

Bossekamp 10

5301 LZ Zaltbommel

Over betondingen

Betondingen is een hoogwaardig en groeiende webshop met een groot assortiment sierbeton en prefab betonproducten.