Prima levering

Vriendelijke benadering door jullie. Jammer dat het schors iets te laat werd bezorgd, maar dat lag aan de vervoerder..

Spijtg

Mijn bestelling is beschadigd

Klantvriendelijk

Snel en makkelijk bestellen, wordt op de hoogte gehouden van status verwerking

Goede verwerking

Prima geinformeerd en geholpen geholpen

uitstekende servive

goed en vriendelijk

Fantastische klantenservice

Aanvraag gedaan voor een specifieke formaat betonblok. Dezelfde dag nog een offerte ontvangen. Wij zijn netjes op e hoogte gebracht met een orderbevstiging en hebben een track en trace ontvangen voor de verzending die ook netjes op tijd binnen was. Al met al, topservice!

gewoon goed!!

gewoon goed

Super goed

Super goede ervaring en snelle levering

Prima bedrijf

Bestelling was snel en makkelijk gedaan. Lag snel klaar en ook bij afhalen verliep alles vlot. Anton is een topkerel en heeft zelfs helpen inpakken met een paar dingen.

Betrokken

Hartelijke ontvangst en goed geholpen

Snelle communicatie en nog snellere aflevering. Niets op aan te merken.

Snel en betaalbaar

Goed geholpen snel geleverd en weer mooie plantenbakken in de tuin Mvg Fam.Verwaal

Goede en snelle service

Ik werd vriendelijk geholpen door de klantenservice en de bestelling is snel bezorgd.

Niks te klagen, vriendelijk personeel Alles stond klaar.

Goede website, snelle en accurate levering

Snel en volledig

Snelle levering, en vriendelijk bij contact

Snelle levering, en vriendelijk bij contact

Makkelijk en afspraken nagekomen.

Helaas zijn de maten van de hoekstapelblokken exact 15x15 cm. De blokken van 60 zijn 15x15,5 cm, waardoor je geen strak geheel krijgt. Al met al wel een mooi resultaat.

Gekregen wat ik zocht keurig geleverd.

Doen wat ze beloven.

Goede behandeling

Doordat het met bestellen online niet lukte ben ik door een medewerker zeer goed geholpen

Kwaliteit

Goed levering

Matig

Ze zijn mijn bestelling vergeten op te sturen. Moest er zelf na 3 weken over bellen

Mooie betonnen brievenbus besteld, en snel geleverd ✅

Aanrader om materialen bij betondingen te bestellen.

Top bedrijf

Zelfs voor de kleinste order de grootste service! Zeker kom ik hier weer terug!

Bossekamp 10

5301 LZ Zaltbommel

Over betondingen

Betondingen is een hoogwaardig en groeiende webshop met een groot assortiment sierbeton en prefab betonproducten.