Laden reviews...
973 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering, betrouwbare service en vriendelijk personeel. De meeste bestellingen waren eenvoudig te plaatsen en werden op tijd geleverd. Enkele opmerkingen over af en toe vertragingen of afwijkingen, maar de algehele tevredenheid is hoog. De ervaringen zijn over het algemeen positief.
De betonelementen voldoen perfect aan de verwachtingen. Er was wat vertraging met de levering, maar ik werd correct en vriendelijk verder geholpen en op de hoogte gehouden. Goede service
Daisy
belgie
Bestellen en 1,5 dag later binnen
danny
Roermond
Heel blij mee, Had een kleine bestelling. Was vlot geleverd!
Martine
Den Helder
Vriendelijk en zeer behulpzaam alsook een zeer snelle en goede levering!
KOEN
Olen
Kreeg wat ik besteld had en keurig bezorgd.
E
Vlijmen
4 betonpoeren besteld. Volgende dag geleverd!
C.
Hoorn
Prima geregeld!!
Edwin
Alphen aan den Rijn
De zending kwam een dag later dan gepland wegens drukte, maar dit werd netjes gecommuniceerd. Producten werden netjes verpakt afgeleverd.
JW
Zwijndrecht
Netjes optijd bezorgd, compleet en intact. Niks op aan te merken. De klantenservice daar in tegen is om te janken.
Rb
Nederland
Alles was goed!
Natasha
Noordwijkerhout
Gewoon doen wat er van je verwacht wordt. Zie je niet vaak op internet. Voelt gewoon goed. Bedrijf met (betonnen) ballen.
Willem A van der Veer
Zierikzee
Keurig verpakt, prima lwvering
Johan
Hoeven
Keurig en echt snel afgeleverd. Betondingen zien er uitstekend uit. Ff sjouwen en doel bereikt
Vincent
Blaricum
De chauffeur bezorgde de zware betondingen met heel veel liefde
Fred
Boskoop
Goede ervaring door de snelle levering en gebruiksvriendelijke website
Boy
Baarn
Alles is eenvoudig. Supersnelle reactietijd. Voorkeur voor leveren doorgegeven. Alles gepersonaliseerd. De extra mile.
Rob
Amerongen
Het product voldoet aan onze wens. Ziet er netjes uit en niet te veel luchtbellen in het beton. Goed qua gewicht zodat het ook handelbaar is. Materiaal voor het op te hangen netjes apart verpakt. Verder een snelle levering en goed verpakt. Kortom we zijn tevreden
Dieter
Breda
Snelle en correcte levering en een goede prijs/kwaliteit. We zijn blij met de stapelblokken.
Carin
Rosmalen
Alles was top van bestelling tot levering!
Said
Weert
Snelle en goede levering Goed product
Bram
Leiderdorp
Alles klopt. Goede prijs, alle opties en snelle levering. Een tevreden klant hier!
Jeroen
Zuid nederland
Timmy
België
In elk van de zakken beton zaten reeds uitgeharde stukken, zo groot als bakstenen. Ik heb er een monument van gemaakt, zodat ik nooit meer hier bestel.
Beveelt niet aan
Marcel van de Giesen
Voorhout
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat de bestelde beton zakken niet goed zijn. Wilt u de klacht doorgeven aan onze klantenservice? Dan kunnen we deze oppakken en u een passende oplossing bieden.
Mvg Betondingen
Snelle en duidelijke communicatie. Levering netjes en volgens afspraak thuis bezorgd
31 May 2021
Richard
Woerden
Goede service, alles netjes verpakt,
31 May 2021
R.c.
Vlaardingen
Betondingen is een hoogwaardig en groeiende webshop met een groot assortiment sierbeton en prefab betonproducten.
Bossekamp 10
5301 LZ Zaltbommel