Snel efficiënt en kwalitatief

Besteld en 2 dagen later geleverd. Snel, efficiënt en kwalitatief materiaal.

uitstekend

Snelle levering, top communicatie, heel goeie product

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Snel geleverd tegen een goede prijs, bestelling ook eenvoudig te plaatsen

goede kwaliteit, snelle levering

goede kwaliteit, snelle levering

Uitmuntend

Eenvoudig bestellen, snelle en keurige aflevering en goed materiaal.

Afmetingen wijken Afmetingen van website

Wij hebben slechts "twee" van de 16 aan de maat voldoende stenen ontvangen. De overige zitten alle op 30 cm en dat verschil is er groot. Verder zijn het wel de stenen die het pad maken.

Perfectie bestaat niet, maar wordt toch benaderd

Vanwege de scherpe prijs had ik initieel mijn bedenkingen bij de geloofwaardigheid. Wanneer ik echter bij de beoordelingen ging kijken, geraakte ik overtuigd. Vandaag kan ik alles bevestigen: - bestellen loopt vlot op een overzichtelijke site - levering gebeurde zoals voorzien: rond 22u00 op dinsdag besteld, en op donderdag om 16u00 stond de vrachtwagen met de levering voor de deur. Waarvoor dank!

Ik vroeg om een offerte voor maatwerk betonpoeren,kreeg dezelfde dag al een reactie. Na de.opdracht te hebben bevestigd was het na een week klaar. Ik werd nog gebeld dat het verstuurd werd. Super goede service!!!!

Ok.

Goed.

vlotte levering en product stemt overeen met wat ik wou

snelle en vlotte levering van producten 3 betonnen plantenbakken. Bakken komen overeen met mijn wens

super snelle bezorging

Om 12:00u in de middag bezorgd, de volgende ochtend om 09:00u geleverd, dat is nog eens de daad bij het woord voegen.

snel, goed produkt, stipte bezorging

Heb diverse betonprodukten besteld. Allemaal goed in folie verpakt, snel geleverd en door vriendelijke chauffeur op gewenste plekken gezet. Omdat ik best rare bestelling had werd er nog gebeld of ik wel het goede had besteld, ze denken echt met je mee.

Bestellen ging makkelijk. Ruime keuze. Keurig geholpen bij het afhalen.

snelle levering, mooi product

eenvoudig te bestellen en prima support bij vragen

Snel en goed

Fijn dat levering van materiaal zo snel plaats kon vinden! De duidelijke site en het bestelgemak maakten het makkelijk om een order te plaatsen.

Snelle nette levering

Zoals het hoort

Conform verwachting

Simpel bestellen, geleverd volgens afspraak.

Top! Snel en goéd materiaal

Top! Snel en goéd materiaal

Duidelijk,Goede Uitleg, meedenkend

Prima Prijs en zeer goede kwaliteit verhouding, ben super tevreden

Komt afspraken na

En dat is prettig zaken doen.

Snelle levering van bestelling

Beton besteld volgende dag geleverd. Chauffeur was erg behulpzaam met het zo dicht mogelijk lossen van de bestelling (1600 KG)

Perfecte opvolging van brstelling

Duidelijke communicatie

Gewoon goed

Duidelijk aankoopproces, goede communicatie, correcte & snelle levering en dat voor een goede prijs!

Bossekamp 10

5301 LZ Zaltbommel

Over betondingen

Betondingen is een hoogwaardig en groeiende webshop met een groot assortiment sierbeton en prefab betonproducten.