snel geleverd en goede prijs

In het weekend betonpoeren besteld en maandag opgehaald, ging heel soepel.

Prima materiaal aangename prijzen

Snelle levering volgens afspraak

snel en goed

top

Supersnel, goede service, goede kwaliteit

Ben bezig met terras. Had L-elementen nodig. Die werden de volgende dag netjes bezorgd.

Cortenstaal waterbak

Bij betondingen heb ik een Cortenstaal waterbak besteld en deze is keurig geleverd. Echter had ik een probleem met het aansluiten van de ledverlichting. Direct antwoord via de mail, dat ze een vraag hebben uitgezet naar de leverancier en daarna weer contact op zouden nemen. 1 dag later idd een net antwoord verduidelijkt met foto. Top service !

Zeer snelle levering en leuke communicatie

Zeer snelle levering en leuke communicatie

Snel

Goed contact via WhatsApp over de levering en vervolgens snel geleverd. De tegels en beton banden goed verpakt en van perfecte kwaliteit!

Top service van begin tot eind!

Vooraf goed en snel contact via de whatsapp. Uiteindelijk besteld op een voorkeur dag en dagdeel. De chauffeur erg vriendelijk en dacht mee waar hij het beste de 2 pallets kon neerzetten. Als we weer wat nodig hebben dan bestellen we het zeker bij Betondingen. Top Service!

Prima op tijd levering

Snelle afhandeling Alles correct verlopen

Supervlot & correct

Heb eerst een aantal vragen gesteld via chat en steeds correcte antwoorden gekregen. Bestellen was makkelijk, levering was snel, vlot & bijzonder vriendelijke chauffeur. Enige minpuntje was dat er zakken op onze betonblokken lagen, die gescheurd waren door de bouten die eruit staken. Als het dan regent is dat geen goede combinatie helaas!

Je merkt al bij binnenkomst dat alles klopt bij dit bedrijf

Gewoon goed spulleke! netjes gezaagd en super service. Kan deze organisatie aan iedereen aanbevelen.

Gewoon goed

Beton L elementen besteld, makkelijk website, en snel geleverd met een goed product

Topbedrijf

Ga zo door.

Super snelle levering en snel en vriendelijk in reageren

Vandaag besteld, morgen geleverd!

Makkelijk bestellen, snelle levering

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Snelle levering volgens plan

Aanrader

Op zondag besteld en op maandag het bericht dat het artikel klaar stond, meteen opgehaald, super

Heel goed en super vriendelijk geholpen

Top yop

Super snel en correct

Super duidelijke site snel besteld en geleverd op de afgesproken plaats ivm niet thuis. Pallet netjes achter het huis ind e folie neergezet.

Vriendelijk en behulpzaam

Alles lag klaar en werd tot aan onze auto gebracht, met een grapje en een praatje. Heel prettig!

Snelle goede service

Snelle levering, goed verpakt.

Goed geholpen

Snelle levering, goede kwaliteit

Keurig

Keurig alles binnen één dag afgeleverd goede kwaliteit.

Fantastisch geholpen

Kort vooraf besteld en vrij kort daarop afgehaald, zweer vakkundig geholpen door medewerkster Daisy. Project al afgemaakt, dik tevreden.

Snel en goed product

Zeer snelle levering en topproduct geleverd

Bossekamp 10

5301 LZ Zaltbommel

Over betondingen

Betondingen is een hoogwaardig en groeiende webshop met een groot assortiment sierbeton en prefab betonproducten.