Pluspunten
zowel via de computer als via de telefoon te bestellen mijn vrouw kan wel met de computer omgaan maar ik niet.
Pluspunten
Het feit dat jullie een ruim gamma hebben.
VerbeterpuntenOmdat de pallet te zwaar was, kon deze niet tot in de garage gereden worden met de simpele stootkar. Ik moest de leverancier dan ook helpen om de zware dekstenen 1 per 1 af te laden en de arme man had het dan ook nog ns in z'n rug. Een levering door 2 mannen had aangewezen geweest
Helaas heeft u de aflevering negatief ervaren. Bestellingen worden bij de klant niet in de garage gelost. Bestellingen worden op het tuinpad of oprit gelost. Dat de chauffeur in dit geval meegeholpen heeft met uitladen is een extra service. Mvg Betondingen.nl
Pluspunten
Snelle levering en verzorgt tot aan de puntjes. Bedankt en graag tot een volgende keer.
VerbeterpuntenNetjes tot aan de voordeur afgeleverd.
Pluspunten
Duidelijke communicatie
Pluspunten
zeer snelle levering, vriendelijke beantwoording van vragen (telefonisch)
Verbeterpuntentransportbedrijf had alleen een kleine palletwagen. Daardoor konden de grote zware pallets moeilijk verplaatst worden.
Pluspunten
Snellere levering dan vermeld!
Pluspunten
Snelle schakeling bij vragen of afspraken
Pluspunten
Prima service; er werk met ons mee gedacht.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Uniek assortiment hebben jullie! Sommige producten konden we nergens anders vinden.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snel geschakeld alvast bedankt!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering, maar bovenal ook plezierige communicatie bij vragen
Pluspunten
goede communicatie-gunstige prijs
Pluspunten
Snelle en duidelijke voorwaarden
VerbeterpuntenNiets noemenswaardig
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling
alles verliep volgens afspraak,dus tot zover geen verbeterpunten
Pluspunten
correcte communicatie snelle levering
10 Bossekamp
Zaltbommel 5301 LZ