Laden reviews...
974 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunder rapporterar snabb leverans, pålitlig service och vänlig personal. De flesta beställningar var lätta att göra och levererades i tid. Några kommentarer om små förseningar eller avvikelser, men den övergripande nöjdheten är hög. Den totala upplevelsen är positiv.
Vlot netjes en snel
19 September 2024
Ronald
Abbekerk
ik had - in het na seizoen - knikkertegels nodig. Betondingen had nog op voorraad. Deze zijn bestd en volgende dag door de transporteur geleverd
18 September 2024
wereldwijs school
bergen op zoom
De volgende keer bestel ik t weer bij hen, Is mj goed bevallen
17 September 2024
Han
Deventer
Mooi product, 175 kg op een fijne manier afgeleverd.
16 September 2024
Nick
Utrecht
contact is goed met de afdeling verkoop ,snelle levering zeer tevreden . materialen zien er goed en op de afgesproken datum .
16 September 2024
Raymond Schniedewind
hoofddorp
Nette duidelijke website, nette prijs, snelle levering
jeroen
Beekbergen
Spullen die ik had besteld stonden al klaar. Werd goed geholpen door een zeer vriendelijk medewerker. Kunnen andere bedrijven watvan leren.
John
Drachten
Donderdag besteld en zoals op website vrijdag geleverd door een sympathieke chauffeur . Toppie
JOHAN
schoten
Top tent
14 September 2024
Richard
Noordbeemster
Snelle levering. En goede kwaliteit prijsverhouding!!
Ben
Eoe
Dit was de eerste keer dat ik zaken deed met Betondingen . Het was in één woord Super de afhandeling en de bezorging.
Paul
Winschoten
levering was snel en netjes. prijzen zijn ook scherp
Marco
's-Gravenzande
Duidelijke communicatie en vragen worden snel beantwoord zonder poespas.
J.a
Tilburg
Supersnelle reactie en beloofde levertijd strikt nagekomen.
E.J. Bommer
Heerhugowaard
Duidelijke website en snelle uitlevering
Karel van Vliet
Den Haag
Alles wordt keurig op tijd en netjes op pallet geleverd.
Henk-Jan
Wierden
De kruisjes snel geleverd super
Jan
Lottum
Leuke betonnen deurstoppers gekocht. Deze houden wel stand bij meer wind. Ze zijn niet extreem zwaar maar voldoen toch prima.
Armand
Brunssum
Fijne communicatie.
Raf Brauns
Arendonk
Een zeer slechte ervaring gehad met jullie bedrijf. De levering is niet aangekomen op de afgesproken dag waardoor mijn opgenomen vakantiedag voor niets was. Maar ook geen communicatie. Nee gewoon ***** aan de klant alsof daar jullie salaris niet vandaan komt. Dit was de 1ste maar ook de laatste bestelling
Beveelt niet aan
Dimitri
Almere
Beste klant.
Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. Op de dag van leveren heeft de chauffeur helaas auto pech gehad, waardoor de chauffeur niet verder kon rijden. Dit was onmacht. Hierover hebben we meerdere malen telefonisch contact gehad. Uiteindelijk is je bestelling 1 werkdag later geleverd. We wensen je, ondanks de verlate levering, veel plezier met je bestelling. Mvg Betondingen.
Goed en snel geleverd
Kevin
Oostburg
Correcte service
Erik
Wuustwezel
Komen afspraak na, klantvriendelijk, goede bezorgservice
Herman
Groningen
Had precies wat ik nodig had. Goede beschrijving met maten. En snelle levering, ben zeer content met Betondingen. Binnenkort mogen ze nog een bestelling afwachten.
Murat
Almere
Een business waar je blij van wordt. Mooie producten en eerlijke prijzen. Duidelijke website en snelle levering. Zelfs de chauffeurs op de vrachtwagens zijn enthousiast. Hopelijk kunnen ze dit voortzetten bij schaalvergroting, want uiteindelijk gaat iedereen hier bestellen.
Job
Amstelveen