Laden reviews...
545 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken overwegend de hoge kwaliteit van de producten. Levering verloopt vaak snel en betrouwbaar. Klantenservice wordt veelal vriendelijk en behulpzaam genoemd. Over het geheel genomen is de klanttevredenheid hoog.
De tuintafel werd op afgesproken tijdstip afgeleverd. En de tuintafel was goed ingepakt en snel te monteren. Zijn er blij mee
29 June 2026
Charles Velthooven
Bilthoven
We waren er nog niet helemaal uit mbt de juiste parasol. Met het deskundig advies uiteindelijk een goede keuze kunnen maken. Er wordt hier echt naar je geluisterd!
29 June 2026
Ron
Nieuwegein
Uitstekende kwaliteit met zware rvs haken.
28 June 2026
Anne Miedema
Gorredijk
Parasol met voet, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Vlotte levering tot op het balkon!
27 June 2026
Alwie
Hellendoorn
Mooie tuinstoelen en parasol gekocht. Hele mooie en stevige kwaliteit. Heel erg blij mee.
25 June 2026
Hendrik-Jan Van den Dolder
Enschede
Levering verliep heel soepel en vlot. Alles verliep op het afgesproken tijdstip en ik werd op de hoogte gehouden van de levering. Het stoeltje dat ik wilde retouren kon ik makkelijk op 1 van de locaties inleveren, al moest er wel even nagevraagd worden of een online bestelling wel in de winkel geretourneerd kon worden.
24 June 2026
Linda
Haarlem
Bij alle aankopen, tuinmeubels, kussens een professionele en vriendelijke benadering. De communicatie is duidelijk zowel via mail als telefonisch. En tot nu toe zeer tevreden over de kwaliteit van de producten.
24 June 2026
M Steinschuld
Herten
Ook als oudere, 79 jr, was het gemakkelijk om datgene te vinden wat ik wilde hebben. Bestelling ging vlot, bijna direct daarna de afspraakmail van de vervoerder. Het werd keurig verpakt bezorgd. Dit was mijn tweede aankoop bij dit bedrijf. Ben er heel erg tevreden mee.
22 June 2026
H. J.
Zaandam
Bij de aankoop van onze loungebank, kregen we een uitgebreid en goed advies. Ook de bezorgafspraak verliep soepel. Kortom, mochten we ooit nog iets nodig hebben, komen we zeker terug. Enig minpuntje: de bezorger liet de ingepakte bank achter; achteraf begrepen we dat het de bedoeling was dat de lege doos mee terug zou worden genomen. We zijn nu heel lang bezig geweest om het bankje uit de doos te krijgen.
20 June 2026
Eugene
Amsterdam
Buitenkeuken besteld, mooie set, licht beschadigd, klantenservice heeft het snel en correct opgelost, TOP
17 June 2026
Martin Schipper
Oosterhout
Online een tafel besteld en er kon direct een afspraak worden gemaakt voor levering. Binnen een week geleverd in het afgesproken tijdsvenster. Tafel was goed verpakt en onbeschadigd. Zelf in elkaar zetten was ook geen probleem. Benodigde gereedschap (inbussleutel) werd er zelfs bijgeleverd.
16 June 2026
Frank
Heerhugowaard
Prima geregeld.
14 June 2026
Hans
Almelo
Prachtig bedrijf met volop keuze mbt. tuinaankleding van kwaliteit behalve planten.
13 June 2026
Corine
Zutphen
Grote collectie in de winkel aanwezig en zonder de hoofdprijs te hoeven betalen.
12 June 2026
Pim
Sint-Oedenrode
Het vinden van een mooi product begint met een fijne website met duidelijke foto’s en beschrijving. De levering verliep prettig en op tijd. Het buiten vloerkleed was goed verpakt en ziet er prachtig uit qua kleur en afwerking. Met vertrouwen heb ik opnieuw gekozen voor Kees Smit, want met onze tuinset zijn we al ruim 10 jaar tevreden qua kwaliteit.
12 June 2026
Ria
Voorthuizen
Groot aanbod in elke prijsklasse, duidelijke omschrijving,snelle levering, bezorgdag zelf uit te kiezen, keurig verpakt en uitstekende kwaliteit !
10 June 2026
Els
Waddinxveen
Online een loungebank besteld. Meteen bevestiging binnen. Kon netjes online bezorgafspraak inplannen en de bezorgdatum kiezen. Top. Super blij met mijn nieuwe bank! Dankjewel! Nu nog goed weer en we zijn helemaal gelukkig
10 June 2026
Inge Jansen
Maastricht
Onze hoes van de parasol was verweerd en op en moest vervangen worden en heb deze weer bij kees smit gekocht mooi product voor een mooie prijs
9 June 2026
Dennis Van Rutsen
Almere
Na twijfelen heb ik bij Kees Smit toch drie hele mooie tuinstoelen gekocht met bijbehorende kussens. De geleverde producten kwamen over met wat ze leverde. Bij leveren zaten de stoelen netjes verpakt, ook vastgebonden binnen, per stoel in een goede en stevige doos Ook de kussens werden zorgvuldig geleverd. Hoewel de mail liet zien dat ze om 8:00 kwamen stonden ze al om 7:31 bij mij voor de deur, echt super bij deze levering en bestelling, kunnen de pakket diensten nog wat van leren
8 June 2026
Björn de Bakker
Almere-Haven
Geweldige tuin tafel besteld!!Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs!!!ook mijn complimenten voor de bezorging!!Dat ging super allemaal volgens afspraak die je zelf in kan plannen. Ik vond het prettig dat de tafel zo goed verpakt was met stevige karton. Zo krijg je ook geen beschadigingen door transport. Het in elkaar zetten was super makkelijk en zo gedaan.Kortom ik ben een zeer tevreden klant en zou iedereen aanraden om hier te bestellen!!Ik ga lekker genieten deze zomer
7 June 2026
Angela De kam
Gorinchem
Prima kwaliteit voor mooie prijs.
7 June 2026
Aart
Zeist
Netjes geholpen, goed advies en top producten!
Marcel
Boxtel
Makkelijke site om te bestellen. Vervoerder reageert ook heel snel om een afspraak te maken. Super blij met onze nieuwe tuinset. Gelijk 2 stoelen extra bijbesteld!!
Reina
Apeldoorn
Twee maal een bestelling gedaan. Deze werden tot in de puntjes verzorgd afgeleverd. We hebben nog meer wensen en zullen ook deze bij hun bestellen. Goed geholpen in de fysieke winkel en een misverstand werd zomaar erg goed opgelost.
Leonie
Beekdaelen
Die Gartenmöbel und die Hollywood Schaukel sehen super aus. Die Qualität ist top. Auch die Spedition war sehr gut und freundlich. Und das bei der weiten Anfahrt nach Bayern. Die sehr nette Dame am Service-Telefon war extrem kompetent und kundenorientiert. Auch auf ein Email erfolgte sehr schnell eine Antwort. Diese super Service Qualität ist heutzutage extrem selten. Großes Lob an die Mitarbeiter und an die Produktentwickler. Macht weiter so - ihr seid Spitze. Wir kaufen gerne wieder bei Ihnen und werden Ihre Firma weiterempfehlen.
4 June 2026
Hermann