Mooie tafel en snelle levering.

Kleine kanttekening, op aanraden van jullie op de website kochten wij een fles Kees Smit Teak & Hardhout Shield twv 35 euro. In het boekje dat bij de tafel werd geleverd staat echter expliciet, gebruik geen impregneermiddelen, want dat gaat vlekken. Fles voor niks gekocht? Graag jullie reactie hierop.

Verkeerde product geleverd

Helaas is het verkeerde product geleverd. Klantenservice was gelukkig goed bereikbaar en probleem is snel opgelost. Duurt door de planning van de bezorgdienst helaas wel een week voor dat het product omgeruild wordt.

Super snelle levering

Er is een zeer uitgebreid assortiment. Bijna moeilijk om te kiezen. De levering is snel en alleen is zeer zorgvuldig ingepakt. We komen zeker terug bij Kees Smit, zowel online als een echte winkel.

Snelle levering mooi product

Levering binnen een week en na een tijdje bezig te zijn geweest om de verpakking eraf te halen wan er een mooie bank tevoorschijn. Hopelijk blijft hij ook lang zo mooi hij zit in ieder geval heerlijk.

Altijd zeer tevreden over producten en service

Wij hebben al onze tuinmeubelen bij Kees Smit gekocht in de loop van de afgelopen 5 jaar. We gaan naar de winkel in Amersfoort. Waar wij kijken, voelen, zitten, liggen, overleggen, advies vragen en bestellen. Nog geen moment van wat dan ook spijt gehad. Iets nieuws nodig, betekent eerst bij Kees Smit kijken. Service is ook prima.

Prima levering.

Via website een tuinbankje besteld. De levering verliep vlekkeloos en de video met de montage instructie was heel handig.

Top service en snelle levering!

Verkeerde maat besteld en werd erg snel per mail en telefoon geholpen. Dag erna kon ik het juiste artikel alweer ophalen. Heel tevreden!

Prachtige tuintafel besteld inclusief stoelen

Ik heb deze bestelling via de website gedaan, doordat er veel foto's getoond werden en de prijs goed was. Na de bestelling ontvang je een mail van de vervoerder om een leveringsafspraak in te plannen. De avond voor de levering ontvang je een sms met een tijdsindicatie van de levering. De chauffeur belde zelfs de volgende volgende ochtend nog even om te vertellen hoelaat hij er zou zijn. Eenmaal aangekomen vroeg ik hem of de spullen aan de achterzijde van mijn woning geleverd konden worden, dat was geen enkel probleem. Kortom: Goede prijs, mooie website, snelle en betrouwbare levering.

Mooie zaak, veel personeel. Dynamische prijzen jammer.

Met tevredenheid hebben wij vorig jaar onze tuinset bij Kees Smit in Amersfoort gekocht. Mooie zaak met veel personeel. Jammer dat de stoelen die wij wilden -en waarvan wij er nu later 2 gekocht hebben- de helft in prijs zijn verlaagd. Dat geeft geen fijn gevoel.

Goede kwaliteit tuinbank en perfecte levering

De tuinbank is van een zeer goede kwaliteit en de levering was helemaal volgens de afspraak.

Mooie ligstoelen goed verpakt en snel geleverd. Goede communicatie met de transporteur.

Garantie goed afgehandeld

Garantie op solar lamp werd telefonisch afgehandeld; meneer we sturen per omgaande een nieuwe!

mooie stoelen, snelle levering

mooie stevige stoelen en ze zitten heerlijk, beter dan ik had verwacht. snelle levering en de mogelijkheid om de leveringsdatum te verschuiven.

hele fijne winkel en goede bezorgservice

Ik ben groot fan van Kees Smit Tuinmeubelen. Al meerdere keren hebben wij er spullen besteld. Super blij met de tuintafel. Mooie kwaliteit en prijs. De bezorging is ook heel goed met duidelijke communicatie.

Snel en keurig verpakt bezorgd

Stoelen zijn van goede kwaliteit

makkelijk besteld, vlot bezorgd.

Tuinkussens voor de voetenbank besteld van de Napoli. Ze kwamen goed verpakt en snel aan. Alleen de prijs vind ik toch wel aan de maat.

Super services

Volgens afspraak ook filmpje ontvangen hoe je het moet monteren.

Prachtige tuinset. Levering kan beter

Met een mooie aanbieden een grote dining tuinset gekocht. Echt een super goede kwaliteit teakhouten eettafel met 6 stapelbare houten stoelen. Alleen jammer dat bij de levering de tuinset niet even achterom in de tuin werd gebracht. Nu moesten wij, 65-plussers, die hele zware tafel achterom zien te krijgen. Daarom geen vier sterren, maar een drieënhalf.

Super aankoop

Wij kochten deze bank voor mijn moeder die 85 werd. Alles kwam precies op tijd binnen en mijn moeder was blij verrast met de prachtige tuinbank. Hele mooie kleur en kwaliteit.

Snel en goede communicatie

Goed contact met zowel leverancier al bezorging. Goede kwaliteit van het geleverde.

Alles is naar wens verlopen.

Ietsje later dan de 3 gemelde dagen afgeleverd maar er was natuurlijk geen haast bij. Daarover goede communicatie.

Prima parasol en voet, snel en goed geleverd

Mooie parasol gekocht en een nieuwe voet. Werd vlot en goed geleverd !

Prima service!

Wordt uitstekend op de hoogte gehouden over de levering van het product en netjes afgeleverd!

Mooie prijs en snelle levering

Artikel precies zoals beschreven en snelle levering. Nette chauffeur.

Veel keuze,mooie producten,zeer snelle en verzorgde levering.

Alles klopte,van bestellen ( ruime keuze) mooie prijs en snelle levering.

Over Kees Smit Tuinmeubelen