Fijne website, netjes bezorgd. Ik ben tevreden.

2 x besteld. Product was goed verpakt en netjes op de afgesproken dag en tijdstip afgeleverd.

Goede kwaliteit, prima service

De spullen werden snel en keurig op tijd geleverd. Het monteren was zeer eenvoudig. De instructies waren erg duidelijk, maar eigenlijk niet eens nodig. De tuinmeubelen zijn van goede kwaliteit. Wij zijn uiterst tevreden.

Keurig geleverd van een mooie set

Mooie Hartman set gekocht. Keurig op de afgesproken dag en tijd geleverd. Pri.a service.

Prima geregeld

Goede communicatie en netjes geregeld

Zonder problemen ontvangen hetgeen we besteld hadden en mooie kwaliteit!

Makkelijk te bestellen, op goed gecommuniceerde dag en tijd afgeleverd en mooie kwaliteit. Nu al heel veel plezier van ons mooie zitje met dit mooie weer!!

in 1 zin geweldig geholpen

De verkoop ging super, werden gehoord en goed geholpen, de levering hetzelfde. Dus super

Geweldige service

Snelle levering en goede kwaliteit. Afgelopen jaar ging onze parasol kapot net buiten de garantie. Ontvingen toch een nieuwe Afgelopen week 2 lounge stoelen besteld inclusief een kussen kast, binnen 4 dagen alles ontvangen

Op dinsdag stoeltjes gekocht, woensdag bezorgd!

Goede oplossing

Snelle levering en top product

Hele goede en snelle service!

Top geregeld

Snelle bezorging, lichte schade maar netjes afgehandeld

Tuinset is keurig op tijd geleverd en zit lekker.

Xx

Hele snelle afhandeling en levering

Tuinkussens na twee dagen al geleverd goed verpakt en op afgesproken tijd bezorgd.

Service prima

goede afspraken en snelle levering

zeer duidelijk en goed contact met transporteur. net en correct personeel. en een kwalitatief goed product voor een scherpe prijs

Het bestelde pakket voldeed 100% aan de omschrijving, en bezorging snel en keurig afgeleverd

Leuke stoelen

Stoelen konden helaas niet binnen de 5 Werkdagen geleverd worden.

Tevreden!

Goed product, een mooi ligbed uit dezelfde serie als onze tuinstoelen, en snelle levering.

Mooie, solide parasol op tijd geleverd!

De leverancier kwam keurig op de tijd die een dag tevoren was doorgegeven.

Goede communicatie

Fijne vervoeder. En tafel is top!

Bestelling via website ging goed, heel duidelijk en de bezorging was snel. Heel fijn!

Prachtige winkel in Amersfoort

Prachtige winkel hebben jullie. Heerlijk om doorheen te lopen Maar jullie website is ook super handig met de juiste filters

Geweldig product en meer comfort op ons balkon

We hebben kunde tweede balkonparasol met voet gekocht .. een identieke als wat we vorige maand gekocht hebben. Ze staan nu naast elkaar en beschremennkns tegen de zonnig het hele balkon (11m2).. heel blij mee

Helemaal fantastisch!

Van bestellen tot levering alles netjes en met zorg ingepakt! Het was voor ons een feestje om uit te pakken en nu te genieten van onze prachtige nieuwe en duurzame tuinset!

Over Kees Smit Tuinmeubelen