Filtre

Een grote pluim

Geweldige service.

Op en top klant ervaring!

Kees Smit is een fantastische winkel. Een heerlijk breed assortiment voor iedere portemonnee. Fijn dat er zo veel personeel rond loopt, waardoor je snel geholpen wordt. Er wordt goed meegedacht en geluisterd naar je wensen. Je voelt je als klant speciaal als je persoonlijk wordt opgevangen op een andere verdieping als je net door een verkoper op een andere verdieping bent geholpen en doorverwezen. Helemaal top!!

Uitstekend geholpen

Wij wilden een tuin set met 4 stoelen met verschillende kleuren. Aangezien dit eigenlijk niet kon omdat het systeem dit niet kon verwerken deed men toch alle moeite om dit mogelijk te maken. In een woord geweldig.

Goed en snel

Uitstekende kwaliteit en snel geleverd

Mooie tuinmeubelen

Mooie overzichtelijke zaak. Na aankoop werd koffie met krentenwegge gepresenteerd.

Goede service en goede kwaliteit

Goede en plezierige service.

Top kwaliteit ! Goeie service

Uitstekend!

Ben zeer vriendelijk te woord gestaan en prima geadviseerd, ook de bezorging ging snel en goed!

Ook relaties met kleine beurs worden met enthousiasme geholpen.

Goed, onderbouwd advies, ook voor een kleine aankoop. Groot wordt je door klein te waarderen.

Tuinmeubels zijn geheel naar verwachting

We bezochten de grote showroom winkel in Amersfoort, werden daar erg prettig ontvangen en konden uit het ruime aanbod onze keuze maken. De bestelde tuinmeubels zijn geheel naar verwachting en werden, na een zeer korte levertijd, keurig op het aangegeven moment bezorgd. Inmiddels alles in elkaar gezet en onze veranda ziet er met de nieuwe meubels tiptop uit!

Gastvrij & behulpzaam

Gastvrij, behulpzaam, goed aanbod & snelle levertijd. Ondanks drukte in de winkel snel en vakkundig geholpen. Vriendelijke personeel dat mee denkt. Jammer dat er met de hoge prijzen geen/tot weinig korting gegeven kan worden. Dit hoeft niet altijd in geld maar kan bijvoorbeeld ook met een cadeautje (kussentjes, tuin accessoires, etc bijvoorbeeld) Kan onderstaande reviews van de producten nog niet geven, want nog niet ontvangen/ in gebruik.

Komen hun afspraken zo goed als na

Chauffeur aardig en beleefd ..min puntje is dat ze half uur van te voren zouden bellen en dat is niet gedaan

Gastvrij & behulpzaam

Super geholpen

In het eerste begin werden wij niet geholpen, we moesten zelf maar even rondkijken. Het was ook aan het einde van de zaterdagmiddag. Daarna een andere collega gevraagd en ze nam alle tijd voor ons. Daardoor wel naar huis met een loungeset en diningset van Apple Bee. Deze dame heeft het ruimschoots goedgemaakt wat de andere dame heeft laten liggen.

Goede service en bezorging

Goed geholpen, goede bezorging en goed op de hoogte gehouden.

Vanaf het bestellen tot de aflevering alles is goed gegaan je word op de hoogte gehouden en keurig geleverd hebben we zeker vaker anders ervaren dank je wel hiervoor

Klantvriendelijk te woord gestaan

Behulpzame en aardige medewerkers op de klantenservice. Ik zou weer bij Kees Smit kopen een volgende keer.

Mooie zaak

Goede spullen en prettige bediening en hulp van het personeel!

Top product!

Geheel volgens verwachting en tot in de tuin afgeleverd! Bedankt!

Aan de kassa een fout gemaakt met huis adres en bezorgadres

Kees Smit keurig gedaan alleen post nl heeft er een zooitje van gemaakt

Superblij met tuinstoelen en kussens

Snelle levering, perfect

bestellen ging goed, afleveren niet

Hartelijk ontvangen in de winkel. Goed advies. Kopen ging gesmeerd. Afleveren niet: we kregen twee data door waarop de bestelling zou worden afgeleverd - informatie in de post.nl app klopte niet. En betalen via post.nl ging ineens ook niet meer door, dus omslachtig via een factuur zelf overmaken.

Super goede service

Wij zij heel goed geholpen in de winkel en zijn blij met advies wat hij ook gaf.

Kom graag weer terug, ondanks logistieke partner

Naar aanleiding van mijn negatieve review is er door Kees Smit contact opgenomen. Helaas zonder het gewenste resultaat, maar de medewerker van Kees Smit gaf me echt het gevoel er alles aan gedaan te hebben. Echt keurig en zoals het hoort! Zo maak je het niet vaak mee.

Mooie winkel

Veel keuze, prettige sfeer, goed geholpen.

Kiyoh Anmeldelser