Filtre

Ruime keuze en erg klantvriendelijk

Warm onthaal bij binnenkomst door de vriendelijke medewerkers. Er werd ons water aangeboden en een kopje koffie. De sfeer bij kees smit almelo is erg ontspannen waardoor het fijn winkelen is.

Mooie tuintafel,erg blij mee

Goede keus om deze tuintafel te bestellen,we zijn er erg blij mee

Nette afhandeling

Een bestelling gedaan en meteen kun je een datum kiezen wanneer je deze tuinmeubelen geleverd wilt krijgen wanner het jou uit komt . kortom een snelle en goede service .

Erg goed

Er goede afhandeling en perfecte afspraak met vervoerder.

Snelle en nette levering

Leuk om ook voorafgaand de levering relevante productinfo te ontvangen per mail

vriendelijke verkopers en uitstekend advies

Top ervaring

Prettige ervaring, zeer aan te bevelen

Fijn dat er een andere betaal mogelijkheid was vanuit kees smit. Aangezien de bank uitgerekend die dag betalingsproblemen had. En het was erg fijn dat de chauffeur een blokje om wilde maken met zijn enorme vrachtwagen. Zo stonden de meubelen snel op de juiste plek.

Vriendelijke verkoper

Perfecte service zowel in de winkel als bij aflevering

In de winkel zijn wij goed geadviseerd over de tuintafel en tuinbank en hebben deze ook gekocht. Mooie kwaliteit en de bezorging is zeer vlot en op tijd verlopen. Ik kan Kees Smit zeker aanbevelen.

Fijne verkoper en correcte levering

Prachtige zaak met goed deskundige personeel en heel goed geholpen.

Goed geholpen op een prettige manier

Kon zonder problemen een eerdere aankoop retourneren. Daarvoor wat nieuws uitgezocht en het restant bedrag direct contant retour gekregen.

Laatste ervaring telt dubbel!

Makkelijke website, uitgebreide produktinfo en zeer goed volgbare en betrouwbare levering informatie. Topprodukten met waarde voor kwaliteit

Goede service tijdens het uitzoeken van de tafel en stoelen. We waren niet tevreden over een stoel en een medewerker heeft heel de winkel afgezocht voor de juiste stoel voor ons! Top service!

Supermooie tuintafel

Een supermooie tuintafel,zijn blij dat we deze besteld hebben,ook de bezorging was zeer goed !

Supermooie tuintafel

Prettig geholpen en materiaal gelijk meegekregen

prettige ervaring sinds meerdere jaren.

Goed poduct, snelle levering

Overzichtelijke webshop, ruime keus. Kwalitatief prima product, in mijn geval tuinstoelen.

Top service en top kwaliteit!

Zeer vriendelijk geholpen in de winkel. Later nog een keer co tact gehad per mail en telefoon. Hier ook heel fijn te woord gestaan. Meubels zijn van erg goede kwaliteit, ze zitten erg lekker

Goede kwaliteit en service.

Meranti Tete a tete bank makkelijk te monteren, prachtige kwaliteit.

Goede ervaring

Mijn bestelling werd snel geleverd.

Prima tot dusver

We hebben de meubels net, dus ik kan nog weinig zeggen. De bezorging was prima op het afgesproken tijdstip. De hoes van de parasol heeft de verkeerde maat. Die wordt netjes omgeruild.

Waanzinnige producten!

Ons geleverde Intenso Asti Dining Tuinstoelen zitten geweldig, goede ondersteuning in de rug en fijne armleuning waar je armen precies op vallen. Kwaliteit is topnotch met een fijne gewoven structuur, erg stevig en brede zitting. Hier kun je ook als je wat steviger bent goed in zitten. Top stoelen en producten!

Gewoon ouderwets klantgericht

Je zou er bijna van opkijken. Voldoende behulpzame medewerkers die je vriendelijk en vlot te woord staan, correct en vlot helpen. Van begin tot eind meegedacht zonder poespas.

Snelle levering en goede service!

Kiyoh Anmeldelser