Laden reviews...
701 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Høj kvalitet nævnes i mange anmeldelser. Leveringen er hurtig og pålidelig. Kundeservice beskrives som hjælpsom. Samlet set er tilfredsheden høj.
Aardig personeel en mooie producten!
Jo
Ootmarsum
Voortreffelijke nazorg, zonder enig commentaar werden 2 tuinstoelen omgeruild
Willem Westermann
Diepenveen
Van begin tot einde top geholpen, inclusief gratis gebruik van aanhanger!
A
Almelo
perfect
Siebren
Genemuiden
Fantastische geholpen
Hwj Hoonhorst
Haarle
Personeel zeer vriendelijk en goed geïnformeerd
Hans de Rooij
Houten
Goede prijs kwaliteit verhouding
Angelo
Riel
Problemen met levering goed opgelost. Attente hulp in showroom.
Gerda
Amersfoort
Snelle levering, volgende dag in huis, keurig verpakt, geen beschadigingen, fijne stoelen om in te zitten :-)
Peter Paul Hoornweg
Heinenoord
Robert
Paterswolde
Het is gewoon in een woord geweldig heb een muurparasol en parasolhoes sinds kort en ben er zeer tevreden over!! Ook de bezorgers zijn zeer vriendelijk en zetten de spullen op de plek waar je het wil hebben. Ook heel fijn dat je van tevoren een belletje krijgt voor t tijdstip dat ze bij je zijn. Daar kunnen veel bezorgdiensten een voorbeeld aan nemen.
Miranda
Etten-Leur
Altijd goede kwaliteit en inmiddels zijn al onze tuinmeubelen van KeesSmit. Eettafel met 6 stoelen incl kussens, ligbed incl kussen en sinds afgelopen maandag een prachtig 6 delig Forza loungeset. Echt top!
Sabine
Reeuwijk
Zeer tevreden over onze aanschaf. Mooie aluminium tafel, netjes bezorgd.
Emilie
Culemborg
Warm welkom en dan kun je bij ons al niet meer stuk. Jullie medewerkers ‘zien’ de klant, essentieel zodat je het verschil kunt maken met de webshops.
Dorien
De Lutte
Ik kocht een tuintafel met 4 stoelen en was verrast door de grote keuze, het behulpzame personeel, de correcte aflevering en de algehele service. Heel fijn om in een fysieke winkel zo geholpen te worden.
Jose
Soest
Bram Nieuwenhuijse
BORSSELE
Snelle levering van het product en goede service.
Petra
Zutphen
Stoelen werden snel geleverd en waren goed verpakt.
A de Rooij
Nieuw Vennep
Wij zijn op een fijne en warme manier begeleidt door Wil en Aart en hebben een mooie lounge set uitgekozen
Richel
Amersfoort
Makkelijk te bestellen, zeer snelle levering, goede informatie wat betreft bestelling en levering. Aanrader.
John
Den Bosch
Wir haben für unsere Garten Möbel eine top Beratung bekommen. Die Qualität und der Preis sind echt unschlagbar gewesen. Vielen Danke. Immer wieder gerne.
Jan
Recklinghausen
Jan Dijkstra
Stadskanaal
Ik werd goed en professioneel behandeld
B. Michiel
Zoetermeer
Wij kunnen nu ook voor heerlijk buiten zitten
David
Amsterdam
Heel blij met onze nieuwe tuinset! Fijn geholpen in de winkel! Werd netjes thuis bezorgd! En het belangrijkste: het staat super leuk in onze nieuw aangeklede tuin!!!
Annemieke
Woudenberg