Ik had de verkeerde maat parasol besteld, maar ondanks mijn fout, loste Kees Smit Tuinmeubelen het super op! Niet te ingewikkeld en snel geregeld, top!
Makkelijk om zaken te vinden, makkelijk om te bestellen. Verder goed op de hoogte gehouden omtrent de bestelling.
Mooie stoel, snelle levering, heel tevreden.
Mooie kwalitatieve zweefparasol gekocht, eenvoudig in gebruik. Snel geleverd en goede bijschrijving en nazorg.
Uitstekend (zoals eigenlijk verwacht n.a.v. eerdere aankoop en service)
na bestelling van zitkussens, contact gehad met de klantenservice om de kadobon die ik nog van een bestelling bij Kees Smit had liggen van jaren terug, zonder problemen op mijn rekening overgemakt is. Klasse!
Mijn tuinkussens liggen nu lekker droog. Goeie service en goed product.
Goed.
Pin automaat was stuk. Betaling ging ingewikkeld. Na een kwartier was de tafel betaald....
Goedemiddag meneer, Bedankt voor uw beoordeling en het prettige telefoongesprek. Nogmaals onze excuses voor de fouten die zijn gemaakt tijdens de levering. Wij gaan uw bevindingen bespreken met onze transporteur. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat de leveringen in de toekomst beter verlopen. Indien u vragen en/of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen. Wij wensen u veel plezier met uw mooie tuintafel. Met zonnige groet, Tara - Kees Smit Tuinmeubelen
Original anmeldelse
Pin automaat was stuk. Betaling ging ingewikkeld
Ik heb mijn ligbed online besteld. De website is duidelijk, veel keuze en goede informatie over de artikelen. De bezorging is goed geregeld. Het ligbed zelf ziet er mooi uit. Het is stevig, ligt goed en voldoet aan mijn verwachtingen. Het kussen wat als combi geadviseerd werd, past inderdaad goed op het bed,
Snelle levering en ziet er goed uit
We hebben stoelkussens en sierkussens besteld en die voldeden helemaal aan onze verwachtingen.
Mijn ligbed besteld, kon dezelfde week al gebracht worden door het bezorgbedrijf. Heel goed van alles op de hoogte gehouden via e-mail door het personeel van Kees Smit Tuinmeubelen. Ligbed van goede kwaliteit, ben er heel blij mee. Zal zeker Kees Smit aanraden bij familie, vrienden enz.
Granieten tafel en 4 stoelen besteld. Levering op tijd en ze hebben de tafel goed neergezet ondanks dat deze zwaar is. Netjes van te voren gebeld dat ze er aan kwamen. Dus ik ben tevreden.
Snelle levering makkelijk in elkaar gezet
Zeer goede bezorging. Duidelijk afspraak maken met vervoerder en volgens afspraak geleverd.
Alles wat ik wilde kon ik online zo vinden, kopen en werd netjes bezorgd
Gemakkelijk bestellen, snelle levering en super goede service bij het thuisbezorgen. Heel tevreden!
Gekozen voor een wicker tuinbankje voor m'n balkon. Vanwege de beperkte ruimte is de maat heel belangrijk, de foto met afmetingen klopte echt precies. Prachtig bankje, mooier dan de foto's. Vriendelijke snelle bezorging. Gemakkelijk proces en goeie service met plannen van bezorgafspraak.
Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen, meubels zijn kwalitatief dik in orde en de bezorging is prima met vriendelijke bezorger.
Prachtig kussen uitgezocht op de website. Binnen drie dagen kon ik er op genieten in de zon.
Ik heb bij Kees Smit een tuintafel met 4 stoelen en een loungeset met een bank en twee losse stoelen besteld. Kwaliteit ziet er op eerste oog goed uit, eerst een maandje op zitten en aan eten dan weet ik meer. De bestelling en de bezorging was geheel volgens verwachting en afspraak. Heel blij mee
Na wat zoeken kwam ik bij Kees Smit tuinmeubelen. Genoeg informatie op de website, makkelijk selecteren en eenvoudig thuisbezorgd. Top dus.
Al een aantal producten aangekocht. Deze producten zijn zeer stevig en van goede kwaliteit. Ik had een vraag over de levering en de klantenservice handelde dit snel en vriendelijk met mij af. De levering gaat via een derden, maar wordt snel en duidelijk geregeld. Ik beveel Kees Smit Tuinmeubelen aan familie en vrienden aan. Top!
We zochten al een tijdje een houten tuinbank en kwamen toen op de site van Kees Smit. Direct besteld en ook snel de bank ontvangen met Post NL. Prima verzorging. Was goed verpakt. Geen beschadiging. Dus prima.
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate