vriendelijk en goed geadviseerd

in de showroom werd ik snel en bekwaam geholpen en kreeg ik een duidelijke uitleg

prima geholpen, goede informatie, sympathieke verkoper

De verkoper gaf antwoord op onze vragen, vertelde voor- en nadelen en liet ons verschillen zien tussen de diverse tuinbanken. Hij was attent zonder opdringerig te zijn, gaf ons de ruimte.

Overweldigend

Mooie spullen, attente verkoper en zeer fraaie winkel in Venlo.

Tuintafeltje

Het is een prachtig tafeltje en ik heb het bij Kees Smit besteld omdat ik mijn tuinset en tuinbankje daar vandaan heb en zo mooi blijft.. ik geniet ten volle ervan.

echt : de klant is koning

het was maar een kleine aankoop, maar heel vriendelijk geholpen en we mochten nog een kopje koffie gaan drinken!

Goede levering

Zeer tevreden over nette levering en communicatie.

Hele fijne winkel

Kees Smit is een mooie, ruime winkel met voldoende keuze.

Supermooie loungeset

Ik zit heerlijk deze zomer

Supermooie loungeset

Ik zit heerlijk deze zomer

Een sieraad voor onze tuin

Een mooie royale hangstoel op een stevig onderstel. Hij zit heerlijk. Hij was simpel te monteren en over de levering werden we uitstekend op de hoogte gehouden. Ook over het onderhoud kregen we prima voorlichting in onze mailbox. Deze stoel gaat ons vele jaren plezier geven. Het is echt een sieraad voor onze tuin!

Hele goede ervaring

Netjes op tijd geleverd

Mooi, makkelijk en snel!

Prima service!

Keurig geholpen goede uitleg vriendelijke verkoper

Mooie tuinmeubels - snel geleverd!

Zeker goede ontvangt en veel keuze. Als je de goede verkoper te pakken hebt - iemand die meedenkt, kan het snel gaan. Dit was bij onze de derde verkoper die we aanspraken om ons te helpen voor onze B&B. Aan" kijkt u rustig rond, er staat genoeg" en "dat is persoonlijk"' heb je niets als je om advies vraagt. Dus uiteindelijk gelukt en naar tevredenheid met Gerard!

Zeer toegewijd en deskundi personeel

Prima geadviseerd zonder te worden gepusht.

Mooie winkel Vriendelijk personeel Goed advies

Fijn bedrijf, goede service

Service bij Kees Smit als bij hun vervoersbedrijf is prima!

Uitstekend!

Midden 2020 onder andere een loungeset gekocht bij Kees Smit. In 1 van de delen van de loungeset was aan de onderkant een scheur ontstaan in het buizenstelsel ondanks zorgvuldig gebruik. Mail gestuurd naar de klantenservice met vraag over garantie. Werd 1 dag later gebeld door de klantenservice met de mededeling dat er een nieuw deel bezorgd zou worden zonder kosten. Kijk, dat is klantenbinding! Ondanks dat de wettelijke garantietermijn van 2 jaar voorbij was toch kosteloos een nieuw deel ontvangen. Geweldige service! Het nieuwe deel is vorige week bezorgd. Er zit wel iets kleurverschil in het nieuwe deel maar dat is normaal. Het oude gedeelte staat al 3 jaar buiten.

Uitstekende service!

Uitstekende service!

Top tuinmeubels voor een top prijs

Levering op tijd volgens afspraak, vriendelijke chauffeur die de spullen netjes in de tuin aflevert.

Goede verkoopster

Fijne winkel, fijn personeel

Volop keus in verschillende prijsklasse's Uitleg van personeel was top!

we zijn super blij met onze Bellagio Fidenza dining tuintafel.

Mijn man heeft zelf een tafelgemaakt van tuinhout, daarbij 4 stoelen die verstelbaar waren van Bellagio. Deze zijn gekocht in 2010 en nog in prima staat. de stoelen staan erg mooi bij onze nieuwe tafel .

Geweldig en top

Mooi winkel, deskundig en vriendelijk personeel.

Kiyoh Bewertungen